6 ay aşısı var mi

Kızlar oğlum dün 6aylik oldu aşısı var mi bilmiyorum genelde sağlık ocağı arardı ama aramadı bana da uzak oldugu için bu sıcakta gidemiyorum bilgisi olan var mi

Evet canım 6 ayda aşı var bizi yarın çağırdılar sağlık ocağında ebenin numarası yokmu sende

Aradım defalarca kez mesajda yazdım ama cevap vern yok :roll_eyes:en iyisi kendim çıkıp gitmek :smiling_face: teşekkür ederim söylediğin için​:rose::smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

images (1)

1 Beğeni

6 ay aşısı var iki tane. Bisahada ocakta izleme gel dedi diğer aşıda nisandaydı sanırım yanlış hatırlamıyosam

Biz 3 tane olduk. Bir de ağızdan olan var.

1 Beğeni

Evt kendileri zahmet edip cagirmadilar bn gidip sordum a evt söylemeyi unutmuşuz falan dediler aşı olacak iki tane bacağa bide çocuk felci içinde ağızdan iki damla damlattilar artık aşı bir yaşina girince olacak başkada yok kan ilacının devamlılığı için Ocak ayında kan tahlili yapılacak eğer kan değeri iyi çıkarsa artık kan ilacı kullanmaz dedi doktor hanım​:smiling_face:

1 Beğeni

Bizim ki ağızdan olanı olunca şoka uğradı şaşırdı. Aşı olmasına hiç dayanamıyorum. Ben sanırım kan aldırmayı ayı gelince hastanede yapıp sonuçlarını sağlık ocağına gösteririm diye düşünüyorum. Benim oturduğum yerde sağlık ocağı hemşiresi hiç iyi değil.

Aynn ztb çocuk doktoru rutin bı kontrolden geçirip kan tahlili isteyecek ona göre artık kullanıp kullanmaması gerektiğini soyleyeck

1 Beğeni

Evet asyam bende kendi çocuk doktoruna götürücem

Sağlıkla büyüsün paşam :heart::smiling_face_with_three_hearts::nazar_amulet:

1 Beğeni