6 ay etkinlik

Sürekli aynı şeylerden sıkıldık artik farklı ilginç aktiviteler arıyorum siz neler yaptınız yapıyorsunuz zaten bebeğimde çok çabuk sıkılan biri olduğu için devamı gelmiyor yaptığımız şeylerin

Siz neler yaptiniz kizim 10 aylik bisiler ypim diyorm burda bklimde fikir olur

Ben kitap okudum bul tak var onları yerleştiremiyor ama dikkatini çektiği için biraz uzağa koyuyorum yüzüstü onları kendine çekip topluyor ben karşısına geçip şekilleri ve renkleri söyleyip yerleştiriyorum emekleme çalışması yapıyoruz ama en çok bu bultak seviyor

biraz büyüsün de eğitici oyuncak tabletler var onlardan alıcam

Ben cirt cirtli kitap aldm cikartiyo bisiler ypiyo kendi kendine

Kesinlikle önceligi uyumadan önce özellikle aksam ben dogdugundan beridir kitap okuyorum dil gelisimi icin cok iyi ve yararlı nasil ogretirsen oyle buyur bebekler renkli kukla seklinde kitaplar onlardan alabilirsiniz biz hem almanca kitaplar okuyorum her okudugumda heyecanli heyecanli dinliyor beni ama türkcede okuyorum bazen sadece resimlere bakip dogaçlama yapiyorum hosuna gidiyor

Bol bol şarki tekerleme söylüyorum
Hayvan sesleri dinletiyorum özellikle ali baba çiftligi ve sar makari cok seviyor

Bizimki çocuk şarkısı pek sevmiyor bir fis fis kayıkçı seviyor onun dışında roman havası açsam hemen kimoldanmaya başlıyor

1 Beğeni

@Sevda.1 bizde 8 ayligiz herseyden cok cabuk skliyo plastik kaba az su koydum icine minik oyuncak baliklar vardi ondan attim sudan cikardigini kenara koyduk agzina goturuyo diye ablasi cikarir cikarmaz aldi elinden video burda guzel bitiyo ama en son agzina goturemedi diye sinirlendi suya elleriyle vurdu islandi hep ama sevdide :rofl::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ewet ya bide bu huylari war herseyibagiza goturuyolar