6 ay gelişim

6 aylık bebiş anneleri uykularınız düzene girdimi emeklemeye başladınızmı dişleriniz çıktımı bizim daha emeklemeye hiç niyeti yok :smiling_face:

1 Beğeni

6 ay 17 günlük falandı öne doğru emeklemeye başladı. Ondan önce geri geri emekliyordu :grinning: Emekleme 9 aya kadar sürebiliyormuş kimi bebek emeklemeden yürüyormuş daha zamanın var yavaş yavaş olur. Emekleme için egzersiz yaptırıyor musun? Egzersiz yaptırmanın faydasını gördüm. Diş daha çıkmadı ama kabarmış gibi tam da anlayamadım bakacağım zaman dilini çıkarıyor hemen :grinning: Uykuya gelince de bitik haldeyim :grimacing:

1 Beğeni

Yaptırıyorum ama cok cabuk sıkılıyor :smiling_face: uykuya dalmakta cok problem yaşiyoruz bu saat oldu daha yeni uyutabildim

Evet çabuk sıkılıyorlar. Egzersiz yaptırırken önüne sevdiği oyuncağı koyabilirsin belki süreyi biraz daha uzatır. 6.aya girdiğimizden beri sabah 4.30 -5.30 arası uyudu. Uzun zaman sonra ilk defa bugün daha yeni uyudu . Ve ağlayarak uyanıyor. Uykuları bölünüyor

Koyuyorum su matı aldım o biraz ilgisini cekti ama cok cabuk sıkılıyor evet benim kızımda öyle ağlayarak uyanıyor acıkınca artık birden çığırıyor elim ayağım dolaşiyor cok zor ya heleki uykusuzluk cok cok zor

Benimki su matından da çabuk sıkıldı. Uykusuzluktan baş ağrısı çekiyorum günlerdir. Sanki birsey olmuş gibi ağlıyor de mi ? Bazen durduk yere de öyle ağlıyor birsey oldu sanıyorum yanına gidip kucağıma alıyorum duruyor

Aynen birden çıgırıyor sanki biyeri acımış gibi ağlıyor 3 gündür daha çok aglamaya başladı geceleri zaten kolik bi bebekti 4 5 aylık olsun düzelir dediler hala aynı sürekli aglıyoruz

Benimki de öyle 3-4 gündür daha çok ağlıyor . Atak haftası mı diş sancısı mı anlamadım :thinking::face_with_peeking_eye: Kolik bebek de çok zor

Aynen Allah yardımcımız olsun siz kaç aylık oldunuz

Amin cümlemizin :pray: 6 ay 23 günlük

Bizde 6 ay 19 gün

İnşallah yakın zamanda normale döneriz :pray:

1 Beğeni

İnşallah

yarın 7 ayımıza gireceğiz 6 ay baya zorlu geçti uyku gerilemesi yaşadık bizde dişle ilgili sıkıntısı oldu baya hala da çıkmadı uykuları iyiyken bi anda baya kötüledi umarım düzelir bütün bebişlerin uykuları :confused:

2 Beğeni

Benimde 6. Ayda geceleri berbat geçiyor diş midir bilmiyorum

İnşallah 7.ay da rahat olursunuz :pray: Uykusuzluk çok zorluyor

Ya atak haftası ya da diştir ah bilsek keşke

Bizimde öyle tam düzene girmişti birden bozuldu eski halimize geri döndük

Evet geceleri başlıyor huzursuzluk sabaha karsı 3 4 gibi uyuyor bu saate kadarda huysuz sürekli aglıyor mutsuz artık şaşırdım kaldım