Kızlar merhaba, 2 numaralı mamaya ne zaman geçiş yapılıyor, kutunun üstünde 6.ay sonunda yazıyor ama bilemedim.
6-12 ay yazan 2 numara oluyor. Bebek 6.aya girdiği zaman verebilirsin
Evet canım 6ayında 2numaraya geçmiştik bizde
Ya aslında kafam şundan dolayı karıştı, doktorlara göre ay ve hafta durumu değişiyor ya, biz bugün 6 aylık olduk, ama kimisi de 6. Ay bitti 7 ye girdi diyo anlamadığım için kafam ondan dolayı karıştı
6 ay dolduğu için 6 aylık oluyorsun ve 7 den de gün almaya başlıyorsun o yüzden 7 ye gidiyor deniyor. Şöyle düşün. Diyelim ki sen mayısta 20 yaşını doldurup 20 yaşında oluyorsun ve 21 e doğru gidiyorsun ya o hesap. Umarım anlaşılır anlatabilmişimdir ![]()
Hıh işte benimde hesabım aynen böyle ama herkes farklı bişey söyleyince tabi, yanlış yapmamak için fikir alıyorum, benim kızım şuan 3 buçuk yaşında, kasımda 4 olacak diyorum, yok 5. yaşını kutlayacaksın diyorlar, oğlum 6 aylık oldu diyorum, yok 6 bitti 7 aylık oldu diyorlar, hal böyle olunca acaba geç mi kaldık dedim 2 numaralı mamaya, ondan böyle bir başlık attım
Senin hesap doğru. Bildiğin yoldan devam et. 5 kutlayacaksın diyenlere de sor bakim çocuk 1 yaşında mı doğmuş da 5 kutlayacakmışsın ![]()