Kızım 3 kilo doğdu 6 aylık 7 kilo 66 cm sadece anne sütü aldı bir aydır da ek gıdaya başladık gören herkes çok zayıf diyor gerçekten 7 kilo göstermiyo moralim bozuluyo yaw neden böyle sizce bana kalsa ben takmam da İnsanlar çok zayıf hiç kilo almamış diyorlar bikaç gün önce aşısı vardı 7 kilo çıktı maşallah ama kimse inanmıyor nedense hal böyle olunca bende kendimi kötü hissediyorum iyi bakamıyormuyum dye ama elimden geldiğinin fazlasını da yapmaya çalışıyorum ama olmuyoo
Bence kimseyi dinlemeyin çünkü kimseyi memnun edemezsiniz, benim kızımda 5.5 aylık sadece anne sütü alıyor. 3 kilo doğdu bu aya kadar her ay 1 kilo alıyordu 8e yakındı. Bu ay nerdeyse hic almamıs. Herkes devamlı yüzüme vuruyor, cok zayıfladı küçüldü vs. Kimse sen iyi bakıyorsun demiyor ve demedi 5 ay boyunca ama bu ay kilo almayınca yüzüme vuruldu. O yüzden kimseyi düşünmeyin. Bebeginiz sağlıklı mı? Gerisi boş. Kilolu olup ne yapacak zamanla zaten bedeni düzene girecek, bırakın sağlıklı olsun yeter
Benim kiz 4 aylikken 6800 kg 65cm di. Kiloyu cok kafana takma bebeginin en haraketli zamanlari . Ne yedirsen yedir butun gun eli ayagi dogru durmaz yedigi herseyi eritir . Ama boyuna dikkat edin 3 ayaca boyunda bir gelisme olmasa doktara sorun farkli bir bolume yonledirir sizi ..
5 aylık 61 cm idi 5 cm almış maşallah Evet dediğin gibi maşallah hareketli kilo almasına izin vermiyor
Haklısınız da insan kendini kötü hissediyor ister istemez ama doğru diyorsunuz
Him o zaman uzuyor boyu . Genelde bn bebbeklerin boyuna onem veririm .cunku dedigim gobi kilo her zaman alir verir . Maşallah 5 cm iyi uzamis boyu
Evet ama 4 ve 5. Ayda aynı ydı 61 cm bnde babasu da kısa boyluyyz aslnda genetik olabilir
Tip olarak minyon bir yapısı vardır benim kızımda 5 aylık olmak üzere en son 6 kiloydu ama hiç göstermiyor fotoğraflarda falan yüzü toplu çıkıyor ama gerçekte ufacık suratı var anne ve baba genetiği sonuçta bizim birleşimimiz onlar doktoru da bana benzetiyor annesi gibi minyon olacak diyor sağlıklı olsun önemli olan o ben de bir ara takıyordum artık üstünde durmuyorum
Aynn babam geldi bakıyo diyor valla sen bizi kandrmşsn fotoda ne kadar kilolı duruyo ufacık bişey miş ya bu dedi bana
Bah olabilir o zamn benim kiziimda 1 aysa 3cm anca almisti .eger dedigil gibi 9 ayda da boyu 60larda olursa size cekmistir . Ama onun da bir cozumu var diye biliyorum. Ilerde dok. Danisabilirsin
Yaa nası bi çözüm
Bah onu bilmiyom .Ama bir tanidigimiz vardi onun cocuklari da kisaydi anneye cekmisti oglan simdi annesinin boyunu geciyor . Onu bi dok tanisin isterseniz o daha da aydinlatir.
Oğlum 2 aylıkken 6800 dü bizede obez olacak diyorlardı. Takma kafana zayıfada kulp buluyor kiloluyada. Her bebeğin yapısı farklıdır. Benim 3. Çocuğum ilk çocuğum gibi bakamadım tabi mama yemesi için zorlamadım organik mamalar aramadım buna rağmen fazla gelişti. Şuanda 4 aydır aynı kiloda sadece boyu uzuyor 2-3 aya emsalleri ile aynı kiloda olacak. Kilonunda bize bi katkısı olmadı bol bol nazara geldik