Bebeğim 5 ay 19 günlük hala gaz devam ediyor plips biberon kullanıyorum ucunu yeni değiştirdim ona rağmen hala çok gaz yapıyor hava alıyor ses çıkartıyor bibron Buda gaz yapıyor napmam lazım içi balon oluyor biberon kendi değiştirsem fayda edermi çok yıpranıyor bebeğim ve ben
Benim kızım pek gazlı değildi ama bu biberonla mı alakalıydı hiç bilmiyorum. Ben evde olan biberonu vermiştim kızıma ilk o da nuk marka cam biberondu. Sonrasında farklı farklı biberonlar denedim hiç birini kabul etmedi. Philips de aldım sonra nuk biberon kırılınca ona geçmek istedim ama kızın kabul etmedi ben de mecburen nuk biberonun ucunu ona takıp kullandım hala da onu kullanıyorum. İstersen onu da bi dene. Benim kullandığım artık satılmıyor sanırım ama uçları aynı oluyor genelde onun fotoğrafını bulup atayım
5 buçuk aylıkken bizimde gazımız vardı hala şuan 6 buçuk oldu nerdeyse gaz problemi yaşamıyoruz bende avent cam biberon kullanıyorum hava sorunu yaşamıyorum ucun iyice oturduğuna delik olmadığına emin olun sallarken yukarı aşağı şiddetli değil dairesel hareketlerle yavaş yavaş sallayın hava yapmaz direkt biberonla ilgili olmayabilir kimi bebek 8 9 aylıkken bile gaz problemi yaşayabiliyor bizimde 6. Ayını doldurduğunda tamamen bitti bazen gazını atamayıp kusuyor yinede
İnşallah biberonla alakalıdır gaz çok zor problem biz 10 aylık olduk hala çekiyoruz