6 buçuk ay gece beslenmeme

6 buçuk aylık olduk 1 haftadır üst ıkı dişimiz çıkıyor ondamıdır bilemedim kızımı gece uyuduktan sonra asla emzıremıyorum meme reddı yaşıyorduk hep ama uyurken uyku halınde emerdi , ama bu sefer gece uyurken yada uyandırdığımda emmiyor dün en son 22.30 emdı sabah 7.00 de tek göğüs zar zor emzırdım saat 10.30 oldu hala emmek istemiyor acaba dişten dolayı farklı bir sebeb olabılır mi bilemedim 6 aylık bebıslı anneler sizde durumlar nasıl verebılecegınız tavsıyeler varmj

O zamanlar da red etmesi normal. Mama ile besleniyor kızım biberonu bile almıyordu diş dönemi gerçekden çok zorluyor uyurken de almıyorsa uyanıkken ilgisini dağıtarak emzirmeyi denesen eline oyuncak versen yada ninni söyleyip sesine odaklanmasını sağlasan ben o şekilde yapıyordum

Sizin dediğiniz şekilde dönüyorum zar zor tek göğsümü emziği biliyorum gıdayı azalttım biraz şimdi belki o yüzdendir diye düşünerek

Bende de alt 2. Diş çıkıyor sol göğsümü emziremiyorum zorla emziriyorum. Meme reddi yaşıyoruz ek gıdadan mi yoksa dişten mi bilmiyorum üstelik kakası da kokuyor baya. Bide sarıya dönüyor kaka rengi diş veya ek gıda diye düşünüyorum

Kakası kokması çok normal ek gıda alıyor artık oyuzden diş de emzirmeyi çok etkiliyor rabbim kolaylık versin

Aynı durumu yaşiyoruz ama benimki memeye aşık bir çocuktu 1 haftadır geceleri çok zor emiyor ağlayarak uyanıyor gündüz de canı isterse emiyor ek gıda kesinlikle ağzina almıyor bir an önce kurtuluruz şu dişlerden inşallah :unamused: