Kızlar bebeğimin her geçen ay gaz sancıları artıyor 6+2 olduk ama bu gaz sorunu bitmiyor alerjik durum olabiliri mi her emzirme yarım kalıyor az ama sık. Yani memede en fazla 5 dk duruyor gaz yüzünden ağlıyor ıkinip duruyor. Kabızlıkta var. Dışkısı hep mukuslu ama kan Göremedim. Üstüne ikimizde grip olduk diş sancilari gaz sorunu hepsi üst üste geldi Ağlayacağım artık çok yoruldum.
Bacaklarini karnina dogru it cek ellerinle karnini owala sana bide tawsiyem rezene cayi ic bebegi rahatlatir gazini aliyo
Onlarida denedim denemediğim kalmadı diyebilirim ama yok bitmiyor gazı. Bak az önce dediğin gibi alt gazını bacaklarını karnina çekerek yaptım 2 3 kez gazını cikardi ama hala var bitmiyo ağlıyor
Aylar ilerledikçe gaz sancısıysa azalması veya bitmesi gerekirken eğer alerjiyse ve anne diyet yapmıyorsa şikayetler giderek artar. Muhtemelen alerji. Bence doktora gidin
Allah yardımcın olsun canım bı doktora görün bncede
Doktorlara söyledik gaz damlası onermislerdi ama artık onlarda ise yaramıyor çok yorucu surecteyim. Diyete de sokmadılar bugün tekrar gidip sormayı düşünüyorum ama çocuk doktoruna mı gideceğim immünoloji alerji bölümüne mi bilmiyorum
Sağol canım
Çocuk alerji veya çocuk gastroentoloji bölümüne gidebilirsin. Sen şimdilik bence süt ürünü içeren her şeyi ve yumurtayı kes