6. Hastalık mı, Alerji mi?

Arkadaşlar selam, kızımin bademcikleri şişmiş ve 3 gündür geçmeyen ateşi yüzünden dün hastaneye götürdük spreyle vs bugün rahatladı fakat bugün boynunda ve sırtında bu nokta seklinde kızarıklıklar oluştu, bu nedir? Bacaklarında vs başka yerinde yok :sob: Netten baktım biraz 6. Hastalık vs diyor ateş düştükten sonra bu şekilde kırmızı noktalar oluşup 3 güne kadar kendiliğinden geçer diyor herhangi ilacı vs yokmuş, 6. Hastalık olabilir mi yaşayan var mı bu şekilde mi oluyor, yoksa doktorun yarım bıraktığı teşhisi ben mi tamamlıyorum :face_holding_back_tears:

Geçmiş olsun canım bizde 2 gündür atesliydik bugün şükür yok ateş burun akıntısı var sadece ama doktor bizede eğer döküntü ishal ve kusma olursa geri getirin demişti suanlik yok. 6. Hastalık yaşamadık bilmiyorum o yüzden ama ilaç alerjisi falan olabilir mi acaba

Size de çok geçmiş olsun Serap, ishal kusma vs bizde yok, pediatrik boğaz spreyi ile calpol ve dolveni dönüşümlü kullanıyoruz o kadar …Aklıma geldi benimde aynı şey ama kırmızı noktalar beynimi bulandirdi sağlıklı düşünemez oldum :sob:Ateş vs geçti, iştahı da düzeldi bugün galiba boğazı rahatladı biraz, ateşten sonra döküntü normal diyor nette ama bilemedim hiç başıma gelmedi ne normal ne anormal artık ayırt edemez oldum

Benim başıma çok geldi geçmiş olsun bu arada ateşten sonra döküntü olması iyidir genelde çok hastalığı atlatıyor anlamına geliyor geçen oğlumda ateşlenmişti ateşi bittikten sonra aynı şekilde yüzünde ve göğüs kısmında küçük kızarıklıklar oluştu sonra kendiliğinden geçti

İçim rahatladı biraz ne zaman geçer acaba pazartesiye randevu aldım yerimde duramıyorum, bu derece pinpirikle nasıl çocuk büyüteceğim kafayı yemeden bilemiyorum :sob:

Benim eşimde sizin gibi güya 3. Çocuğumuz ama sanki ilk defa baba olmuş gibi herşeye bir kusur aman amanla ayaktayız. Geçer canım 2 yada 3 güne ama yinede için rahat etmezse tabiki pazartesi gidip doktora sorarsın içini ferah tut yeterki sen böyle olursan bebişin ne yapsın :smiling_face:

Bugün haftasonu ve acilin şu saatte kalabalık olmayacağını bilsem şimdi gidecektik, çocuk napsin o da benim gibi pinpirikli olacak armut dibine düşer hesabı :face_holding_back_tears: yarın renkte hafif sönme olur mu peki baktım rengi soluk gibi olmaya başladı goturmeyim mi? Saol bu arada gerçekten inşallah dediğin çıkar :bouquet:

2 ya da 3 güne geçer demişsin zaten çok pardon gerçekten okuduğumu bile on saniye sonra unutacak kadar kafam dolu :face_holding_back_tears:

İnşallah en kısa zamanda şifasını bulur canım dikkat et yinede evet geçer 2 güne çok yüksek ateş ve uzun süren ateş sonrası normaldir vücudun dışarı atması hatta kaynanam bile dedi iyiki dışarı atmış yoksa daha kötü olurdu diye

Annelik işte canım çok çok normal sen yine de pazartesiye Kadar bak artarsa görür bi doktora başka birşey de olabilir ama azalma olursa dediğim gibi ateş sonrası normal olan birşey bu çok çok geçmiş olsun tekrardan canım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :face_holding_back_tears::bouquet::bouquet::bouquet:

yapay zekada dediğim gibi demiş fakat belirtiler artarsa çocukta halsizlik iştahsızlık ve tekrar eden ateş varsa doktora başvurmamız gerektiğini söylüyor

Nemlendiriyor musun peki kızarıklık olan yerleri nemlendirmelisin kaşıntısı varsa dinsin bari

Evet bende baya baktım ordan edindim bu 6. Hastalık fikrini de :face_holding_back_tears:

Kaşıntısı faln yok keyfi de yerine gelmisti ateş düşünce vs bugunde boğazi rahatlayınca birşeyler yedi :face_holding_back_tears: Hiç birşey sürmedim görünce elim ayağım titrediği için…

Eğer Krem varsa süt istersen en azından vücudu rahatlar biz anneler çok güçlü ve bi o kadarda yufka yürekli olduğumuz için bazen şaşırıyoruz en ufak şeyde şüphe duyuyoruz İnan 3. Çocuğum ama sanki ilk defa çocuk büyütüyorum hissi var herşey bana yeni​:smiling_face:

İnanırım :face_holding_back_tears:Annelik çok zormuş çok …. Bioderma var onu süreyim birazdan hala uyumadi :face_holding_back_tears:

Önemli bir hastalık değil zaten ateş sonrası olması çok normal ve seninki o değil emin ol çünkü soğuk almış birde o yüzden 6. Hastalık değil diye düşünüyorum benim oğlum 7 yaşında o bile bazen ateş sonrası vücudu dışarı atar

Hemde en zor meslek Allah yardımcımız olsun inşallah sen güzel kızımızla ilgilen annesi hadi çok tutmayayım seni bende oğluşumu uyutup uykuya dalayım daha bunun sahuru var​:rofl:

Çok teşekkür ederim inşallah dediklerin çıkar can-ı gönülden istiyorum :bouquet::bouquet: o zaman şimdiden hayırlı sahurlar güzel anne çok teşekkür ederim tekrar :bouquet: