Hanımlar merhaba kızım 6 buçuk aylık sayılır. Bu haftaya kadar uyku sorunumuz hiç olmadı gece kaçta yatırırsam sabah o saatte uyanır uyurken beslerdim. Akşam 6 buçukda uyur sabah 7 de uyanırdı. Gece sadece kakasını yapınca uyanırdı altını değişip tekrar uyurturdum. Uykuya dalarken de asla sorun çıkarmazdı. Hatta 3 aydır sallanma falan da yokdu yanına yatardım bazen pışpış bazende kendi uyurdu. Bu hafta asla uyumuyor. Uykudan bayılıyor ama uyumuyor uykuları hep yarım saat gece 40 kere uyanıyor ve ağlayarak. Hiç böyle bişey yaşamadım ilk anneliğim niye böyle bişey oluyor uykuya dalması iki saati buluyor gözleri kapalı kendini atıyor sesler çıkarıyor ayakları hiç durmuyor. Tam uyudu daldı diyorum yarım saat sonra tekrar ağlayarak uyanıyor bir haftadır böyle ne yapmam lazım doktora götürsem mi neyi olduğunu da anlamıyorum kabız vs değil gaz sorunumuz da yok günde kaç kez masaj yapıp rahatlamasını sağladığımı hatırlamıyorum artık. Odanın ısısıda neminide sabit olması gereken derece sağlıyoruz ama kesintisiz uyumuyor ve böyle değildi. O ağlayınca içim gidiyor. Gurbetteyim eşimden başka destekçimde yok o da ne kadar annenin yerini tutabilir ki… gündüz uykumuz yokdu ona alışığım ama geceleri beslenme dışında uyanmazdı. Ne yapacağımı şaşırdım zombi gibi dolanıyorum evde en kötüsüde ona çare bulamamak. Diş çıkarıyor olabilir ağzı salyalı ve sürekli bişeyleri ısırmak dişlerini kaşımak istiyor. Elimden geldikçe bişeyler yapıyorum ama diş böyle huzursuz edermi yada ağrısı sızımı var. Vücudunu elimle geziyorum ağrısı vs olsa tepki verirdi öyle bişeyi de yok ama uykuda ağlıyor uyumuyor ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Benim bebeğim de oyle oldu malesef 6. Aya girdik gitti uykulae felan aksam 10 da uykuya dalarduk sqbah 9 a kadar uyanmazdı. Simdi oylr defil uyutmak icin ugrasiyorum dk başı basina gidiyorum uyaniyor surekli
Normal bi durum mu acaba içim gidiyor ağlamasına
Dısle alakalı olabılır bazı bebekler erken cıkarır tabı bnm kızım 2 aylık olcak ben sadece cevremden gordugumu soyleyim. Diş bebeklerde cok sıkıntı yakın zamanda dısleri cıkacaktır onun agırısını ceker her bebek farklıdır ama cogu bebek cok huzursuz ve ateslı olur . Dıs kasıycıları dene elıne ver ebulırsın
Annem falan da dişdir diyor ama böyle yaparmı bu kadar huzursuz. Elimden gelenş yapıyorum diş kaşıyıcılar her zaman elimizde bakalım inşallah geçici bir süreçdir
Dediğim gıbı bebeklerın korkulu ruyası dişlerıdır. En zor donem bence diş cıkartıkları donem hele o donem yazsa anneler ayvayı yedı benımkı yaza gelıyor ne yapcam bılmıyom . Atesıne bakın ve ellerıne dıkat edın agzına goturuyor mu salyası cok mu akıyor ve agzına bır bakın dıs cıkacaksa bır patlalık fln olur yada yakın zamanda olabılır. Bız kardesıme yesıl sogan verıyorduk o ıyı gelıyordu .
Büyük ihtimalle diş çıkmaya hazırlanıyor bizde bile en büyük en dayanılmaz ağrı diş ağrısı bebekler napsın çok haklılar. Bir doktora götürün dişse eğer sorun tetagil jel var tamamen doğal çokta rahatlatıyor onu kullanabilirsin çok geçmiş olsun
Tam olarak aynı durumdayım gece bi kere uyanan çocuk artık yarım saatte bi uyanıyo ağlıyo bağırıyo yatakda deli gibi yatıyo. Bana kalırsa da dişten
Sürekli elleri ağzında izin versek bizim ellerimizide ağzına sokucak salyasıda var ağzına bakıyorum şuanlık bi patlak vermedi hafif şiş birde ufak bir sivilce gibi bişey var ama diş değil yani çok ufak muhtemelen dişden yapıyor ama çok feci durumdayız allahım kolaylıkla atlatırım bu dönemi inşallah
Amın ınsAllh cabucak gecer zor zamanlar