6aylık bebek anneleri

Sizlerin günü nasıl geçiyor. Yanından bir an ayırmıyor sürekli bir mıymıy tek olunca koca gün çok yoruldum

1 Beğeni

Valla bizim için de gün zor geçiyor, çok huysuz yanından ayrilmaya gelmiyor hemen ağlıyor şuan memnun olmuyor hiç biseyden özellikle geceleri beni çok zorluyor uyumak istemiyor bağirarak ağlıyor gece uyanıyor hiç uyanmayan bebek atak haftasindayiz ama ondan bi an önce bu halleri gecer umarim Allah yardımcımız olsun

Aynı durumdayım gece gündüz uyumamak için direniyor ama çokta uykusu var sallanan Ana kucağı hayat kurtaricim zorla uyutup yatiriyorum onunla 1 2 saat uyuyr

Ek gıda nasıl gidiyor

Sağ çıkmaya çalışıyorum :joy:

Ha ha 6 ay 20 günlük tatli tatli savaşıyoruz elhamdülillah iyiz ek gida az az dis salya sümük uykular boluk porcuk ama biz iyiz binlerce kez şükürler olsun vernee

Büyüdükçe kolaylaşıyor sanıyordum . Arkadaşım kızı geldi ne kadar sessiz sakin kolay bebek. Her bebek farklıdır biliyorum ama ben mi yanlış yapıyorum acaba gözün önünde durarak sürekli gerçi başka seçeneğimde yok ağlamaya başlıyor

Alt iki dişimiz çıktı emekliyor maşallah deyin​:wink::grinning_face_with_smiling_eyes: oda yetmiyor koltuga tutunp kalmkmaya çalışıyor düşüyor ağlıyor

Maşallah kuzucuklara . Bizim hiç dişimiz çıkmadı ama ağzı salyalı sürekli birşeyler ağızda