Kızlar selam kızım 7 ay 2 günlük oldu bu dönemde kaybetme korkusu falan duymustum ama bu şekilde olacağını sanmıyordum. Dün gece uykuya geçmekte zorlandı sonra da sürekli huzursuzdu. Aslında bı sıkıntısı yok. Bugün de Saba 6 da kalktı 8 gibi yatırdım yarım saat uyudu ve bana yapisik uyumak istiyo azcik hareket edince veya diğer tarafa dönünce uyanıp ağlıyor Saab 10 gibi bidaha yatırdım yine aynı 1 saat dayanabildik şimdi de 13.30 gibi uyudu koynumda kollarimda öyle tavşan uykusunda. Şimdilik yemesinde sıkıntı yok gibi zaten az yiyen bı bebek. Ay tecrübeli analar ne yaşiyoruz bilen yaşayan var mı bı akıl verin valla uyuştu sol tarafim
11 aylığız şuan bizde de tekrarladı bu durum. Uyku denen şey 0. Yanindan ayrıldığım an 15 dk da bir kalkıyor uyurken sağa sola dönüyor uykuda ağlıyor bazen yeter artık diye bagirasim geliyor. Dk başı başındayım öpüyorum kokluyorum korkmasin diye ama olmuyor yine. Istemsizce ona bağırıyorum kızdığımı anlıyor korkuyor.
Ayyy ben bilmiyorum bı ara dışarı çıkardım öyle bebek arabasında uyudu şimdi yine aynı uyumuyor sürekli ağlıyor uyumuyor kafayı yicem
Grip olmuş çocuk yandik
Gecmis olsun canim Bebeklerde en sevmedjgjm sey hasta olmaları. Ne burun cektiriyorlar ne başka bisi ustune de uykusuzlukta biniyo
Uyumuş yine bizimki 4 5 saat dışarıda dursun yine uyumuyor yine
Ayyy daha öncede olmuştu da bu sefer boğazı mi bilmiyorum biyeri ağrıyor muhtemelen napcam ben ya ateş yok calpol verdi 1 saat önce kolumda uyuyor zor nefes alıyor kolumu çeksem uyanıp ağlıyor
Yok dışarıyı seviyor şükür uyumasa da duruyor