Kızlar merhaba doktorunuzun tayini çıkmış 7.ayda neler verebilecegimizi konuscaktik konuşamadık başka doktora gittik her şeyi yedir diyor o da bilemedim bu ay kiyma tavuk bunlara mı geçilecek
Kıyma tavuk 8. Aydan sonranın besini ilk onu diyim . Özellikle kıyma için bunu diyebilirim onu da nasıl verirsiniz aslında doktorlar bu konuda net net bişey demiyor burda arkadaşlar paylaiım yaptıkça bende gördüm veya kendim internetten çok araştırdım. Videolar var onlardan da faydalanabilirsiniz. 2 öğün beslenme şeklinde daha az pütürlü çok değil öyle öğünlere geçeceği bir dönem aslında
Ben 7. Ayına girince kıyma tavuk mercimek pirinç bulgurla çorbalar yapmaya başlamıştım canım sebze bir yemek kaşığı kıyma sebze bir küp tavuk göğsü şeklinde bazen işte 1 tatlı kaşığı mercimek bulgur ya da pirinç ekleyerek yaptım
İnstagram da gördüğüm kadarıyla kıymayı veriyorlar hepte bende bilemedim
Anladım teşekkür ederim balik sonraki aylarda sanirim
Ben 8. Ayında verdim asitli oluyor pişik olmasın falan diye de ondan dedim bir de instagramdakilerin çocukları yiyor ![]()
![]()
bizimkiler yemiyor insan dert ediyor oralara bakmayı kesmiştim o aylarda şimdi 14 aylık da kızım bakıyorum yeni şeyler yapıyorum
Ben sadece bir kere buharda haşlayıp tattırdım ama pek sevmedi ama 7. Ay erken bence balık için ben 8. Ayında denettim balığı canım
Et ve et ürünleri 8.ayda başlanıyor meysimine uygun sebze meyve vermeye devam et öğün sayini artira bilirsin yumurta sarısı vermediysen verebilirsin
belki fikir olur sana sen Instagram anne - bebeklere güvenme onlar olanında olmayanı gösteriyorEvet gerçekten insan stres oluyor ![]()
Bize de 6 aydan sonra herseyı ver demıstı bende dedıgınj yaptım suan 1 yaşında herşey veriyorum ona özel yemek yapmıyorum bizim yedıklerımıze acı koymuyorum sadece
Ama bal domates patlıcan yasak çilek yasak 1 yaşa kadar biz de onaylı domates 8.ayda başladık 14 aylık patlıcan da 1 kere verdim içinde az miktarda olsa nikotin barındırdigi için
Yasaklı olan gıdalar hariç bal 1 yasta basladım çilek te keza oyle sadece ben bebek menüleri yapmaktan bahsettim benım oğlum tadı tuzu olmayan hıcbır gıdayı yemedi
oyuzden bız ne yersek onu verdım