Bir kaç gündür gece 1 e kadar uyumuyor grip oldu ama şuan daha iyi ama uyumuyor lütfen öneri
Aynı şey oldu bizde de. Geçen hafta hasta oldu ne iştah kaldı ne uyku. Şimdi iyileşti iştahı daha iyi ama akşam en geç 10.30’da uyutuyorum yarım saat geçmeden kalkıp geliyor 1e kadar da ne yaparsam yapayım uyumuyor. Ben bi çare bulamadım sabah erken uyandırmaya çalışıcam bakalım![]()
Ve ben aşırı tükenmiş hissediyorum sizde de oluyor mu
Hem de nasıl, 3 4 gündür geceleri çaresizlikten ağlıyorum artık. Eskiden eşim alırdı koluna yatırıp uyuturdu şimdi eşimde de uyumuyor. Sık sık uyanıp sadece emerek uyumak istiyor ne kadar inat etsem de bağıra çağıra ağlıyor. Komşulara çok ses gidecek diye mecbur kalıp yanıma alıp emziriyorum. Sabah kadar doğru düzgün uyuyamıyorum, başım çok ağrıyor şu an mesela kızım daha 10 dakika önce uyudu. Daha ancak rahatlayabildim ama mesela yine duş alacak vaktim kalmadı. Halim kalmadı çünkü şu an hem uykum var hem yorgunum. Dün gece dişimş fırçalamaya bile gidemedim eşime bırakıp gittim diye kıyameti kopardı gece gece.
Aynı eşimde işe gidecem diyip yatıyor daha deliriyorum
Eşim de öyle ben de çoğu zaman uyandırmıyorum ama artık takatim kalmayınca oturup ağlıyorum o zaman biraz anlayıp kalkıp ilgileniyor hiç olmazsa.