Sizin bebeklerınız kaçıncı ayda desteksız oturmaya başladı ? Koltuk köselerınde desteksız oturabılıyor ilk zamanlar orda bıle dusuyordu . Ama desteksız yerde oturamıyor .
Emekleme egzersızlerı yapıyoruz ayaktan destek verınce çabalıyor ama onun dışında bişey yok
Benimkide 7ayda oturmamıştı.
Yavaş yavaş desteksiz şekilde oturtuyordum az az ,sonra alıştı
Şuan çok normal bence 9 aylığız tam desteksiz şuan oturabiliyor düşmeden
Biz de yarın 7. Ay bitiyor desteksiz oturuyor ama tabi hop dusebiliyor zaten 6-7. Ay arası oldu herşey dönme oturma vs 9 kadar uğraşırken pek ciddiye almadı
bıraktım artık hoş kendi haline 6. Ayda birakabildim kiziyorlardi bana şu çocuğu kucağından indir artık yere bırak diye harbiden onu bekliyomus çocuk ama olsun ben 6 ay kucağımda taşıdım evi b*k götürdü braz ama olsun
Benimkide 7 ay 8 günlük desteksiz oturma çalışmaları yapıyoruz bu ara bakalım ne zaman oturacak emekleme çalışması da yaptiriyorum ama bizimki tummy time hiç sevmedi oldu olası o yüzden kollarıyla kendini kaldiramiyo benim yaptırmam gerekiyo dönme işi de 2 3 kere döndü bıraktı bidaha dönmedi donmek istemiyor bence şu tummy time gerçekten önemliymiş onu anladim
- Ayda oturdu valla kafayı yiyordum oturmuyor bu çocuk diye. Sabahdan akşama kadar egzersiz yapıyordum, dönüyor emekliyor ama oturmuyodu. Ve doktorum 9. Aya kadar yolu var bekleyecez diyip duruyordu. Ama adamı hergün darlıyordum hocam 30 sn desteksiz durdu 20 sn desteksiz durdu diye çok kafaya takmamak lazımmış 9. Ayına girince kendi kendine oturdu valla
Benim kızımda 6 ay 15 günlük destekli bile düşüyor 3,4 saniye en fazla kalabiliyor bnde daha başlık açacaktım siz açmışsnz