7 aylık bebek beslenmesi

Selam kizlar​:heart: 7 aylik bebeklerinize neler yediriyorsunuz? Ve gunde kac defa yemek veriyorsunuz?

Biz 6 buçuk aylık olduk üç öğün besleniyor sabah kahvaltısında avakado labne ve yumurta sarısı veriyorum öğle meyve püresi akşamda çorba yapıyoruz yarım fincan veriyorum

3 öğün 2 ara ogun şeklinde yapıyorum. Tavuk çorbası, yayla çorbası, tarhana, mercimek, yeşil mercimek, buğday pirinc haşlayıp biraz ezip yogurtluyorum, havuç tarator, pankekler, balkabağından yapılan her şeyden (corba, muhallebi vb), magnolya, bebek sütlacı gibi daha cok biz ne yersek onu yediriyorum o an ona da uygun yemek varsa.

Akşamları hep çorba veriyorum. Kırmızı mercimek kabak ve kıyma pişirip çorba haline gitirip verdim dün. Bugünde dünden ayırmıştm yine onu vereceğim yarın da köy tavuğu haşlayıp suyuyla vercem bakalım içine havuç koyarım püre halinde hafif pütür yapıyorum

Yeni verecegm 7. Aydan itibaren verebilirsin dedi doktor ama market tavuğu olmasın sakın dedi

Evime yakın köy okulunda öğretmenim orda velilerden alıyorum köy yumurtası tavuğu çok güzel oluyor