Arkadaşlar merhaba bebegim 7 aylık, sabah 7-7.30 gibi kalkiyoruz, 9.30 cuvari ilk uyku 12 30 13.00 gibi 2. uykuyu yapiyor. Buraya kadar her şey duzenli ama asla 3. uykuyu uyutamiyorum. 2 gibi kalkiyor ve 7 ye kadar uyumuyor. 7. Ayla birlikte cok hareketlendi, oyqlayamiyorum, uyumuyor. Annem gelmezse asla bir sey yapamıyorum. Yardimci olabilecek biri var mi bana? cok bunaldim.
2.uykuya biraz geç yatirsaniz oyalasaniz da yine mi aynı?
Şöyle bir tablo var benimki de 6 aylık 7.30 da kalksa aynı bu düzende 3 uyku yapıp 19.30 ya da 20.00 de uyumuş oluyor. Fakat muhakkak saat tutuyorum 2 saat arayla uyku sinyalleri veriyor. Bazen öğle uykusundan sonra 2,5 saat uyanık kaldığı oluyor. Sadece oturtup ya da yatırıp bırakmıyorum mutlaka her 1 saatte 1 hareket ettiriyorum egzersiz falan. İlgilenmeyince maalesef yorulmuyor. Belki sizin bebeğiniz 2 uyku yapıyordur artık 2 uyku da uygun diyorlar 7 aydan sonra.
Bizde 7 ayligiz uyku düzeni kalmadı. Sabah 8 de uyaniyo 20 gibi ilk uykusunu uyuyor ama 40 dk falan. Sonra uyanıyor 1 gibi ikinci uykusunu uyuyor bir saat falan sorma akşam 8-9 a kadar asla uyumuyor. Bugün 2 buçukta uyandı ikinci uykusundan akşam 9 da zar zor uyuttum
Güncelleme geldi sanki 7. Ayla beraber. Inanilmaz hareketlendi ve yorulmuyor asla. Ne egzersizler, ne oyunlar oynatiyorum, dışarı cikariyorum ama yok 3. uykuyu asla uyumuyor. Bu sefer 6 dan sonra huzursuzluk başlıyor. 6 bucukta gece uykusuna geçiyor mecburen. O yorulmuyor ama benim pertim çıkıyor.
Evet cok fazla uykusuz kalıyorlar böyle olunca. Benim ki 6 bucuk gibi artik yorgun düşüp uyuyor ama o da fazla. Nasil olacak boyle bilemiyorum.
Üçüncü uykuyu asla uyumuyor sabah erken uyanmasına rağmen günde iki uyku yapıyor onlarda ,40 dk falan uzunda değil. Bu 7. Ay zorlayacak gibi. O kadar hareketli ki elde avuçta durmuyor. İsteğini yapamayınca sinirlenip çığlık atıyor sürekli. En zoruda beni sürekli yanında istiyor iş yaptirtmiyor hic
Aynısını yasiyorum su anda. Altini degistirirkrn bile ağlıyor. Bu sabah 7 den 11 e kadar uyumadi o da yarım saat sürdü. Hep yaninda kucagimda olmak istiyor.
Allah kolaylık versin inşallah duzelirler
Kızlar 7 buçuk aylığız kızım akşam 7bucukta uyku diye ağlar uykuya geçeriz meme de uyur ve snra beşikte ağlar her gün saat 10 a kadar ağlar normalde 8de uyurdu uyanmazdi bide ayakta emmek istiyor artık beni öyle uykuya dalıyor göğsümde snra otomatik on dk snra uyanıyor ağlıyor iki diş çıkardi dün artk yeter dedim aldım mutfaga gittik işlerimi bitirdim yine uyutamwdim 12 ye kadar gündüz uykusu da 2 kere uyur güzel uyur bazen de az uyuyo
Biz de 7 aylik olduk aksam uykularina gecisi 1 saati buluyor maalesef, ayrilik kaygisina bagliyorum ben ama emin de degilim.
Yani kucağımda uyumak istiyor zaten gündüzleri de 2 metre ötede durmama izin vermiyor
Bizds o durumdayiz
Bizim henuz o seviyede degil ama odadan cikinca aglamaya basliyor yaninda babasi bile olsa
Valla alışkanlık komşum geliyo onu seveyim diyo yabani gibi ağlıyor babasını görmüyor zaten
7 buçuk ayligiz hala uyku düzeni yok. Uyutacagimi anlıyor başlıyor ağlamaya asla yatıp uyumak istemiyor gün içindeki uykuları yarım saat bile değil. Hep yanında istiyor beni yanından ayrıldığım an başlıyor yine ağlama krizi. Geçici bir durumdur inşallah çünkü hiç halim kalmadi
Bizde ayni 6 ay 5 gunluk bağırıyor sadece uykuya gecene kadar ananm ağlıyor su saat olmus ayagimda sallıyor um rabbim guc kuvvet versij bize