7 aylık bebekte yemeği yere atma

Merhaba ben blw yöntemi ile elimden geldiĝince devam etmek için çabalıyorum.

sizin de bebeğiniz yemeğini yere atıyor mu? Tadına bakıp atsa yine içim yanmayacak

yumurta sarısı mesela ikiye bölsem elinde kayboluyor napcaz böyle arkadaşlar :pleading_face::sob:

3 Beğeni

Ben bu yüzden Blw’ye ara verdim. Demek ki hazır değil. Dokunuyor, elinde parçalıyor ama ağzına götürmüyor. Bir süre sonra da ağlıyor elinde parçalandığı için. Mesela ilk kızım öyle değildi. Onun önüne koyduğumda yedi ama Eylül yemiyor. Şu an Blw yapmıyorum o yüzden ben :blush:

Ama kaşığı kendisi tutmak istiyor o da olmuyor

1 Beğeni

Ben geçen bir yazı okudum. Ayna olacakmışız. Yani biz elimize alıp ağzımıza götürcez çocuğa göstere göstere sonra ona vereceğiz. O da görüp aynısını yapsın.

4 Beğeni

Evet yapıyorum kaşığı eline verip bana yedirtiyorum bunu da yapıyorum

1 Beğeni

Ben blw yöntemine daha geçmedim

2 Beğeni

Valla blw ile başladım ama şuan kendim de destekliyorum. Aksine sabrım dayanmadı benim. Pisleniyo diye değil, bir süre sonra yukarıdan düşen şeylerin ne kadar hoşuna gittiği farketti ve ağzına götürmeyi hepten bıraktı. Şuan yarı yarıya devam ediyorum ara öğünlerde özellikle kendim veriyorum kaşıkla❤

2 Beğeni

Kaşıkla yemesi de güzel aslında gunay ağzına doğru gelen kasığı tutup önce havada sallıyor sonra ağzina götürüyor kaşığı elinden alırsam kızıyor geçen gün yere atacaksan yemeğini kaldırıyorum dedim böyle ciddi olmaya ne zaman başlamak doğru olur

1 Beğeni

Gerek gördüğün an başlayabilirsin bence çünkü anlıyorlar. Isırmalarda yapıyorum ben daha çok. Çok canım yanıyo çünkü

1 Beğeni

Evet, istediğin zaman gerektiği yerde ciddi olabilirsin. Ben bazen Eylül’ü ciddi şekilde uyarıyorum ve gerçekten işe yarıyor

2 Beğeni

Ahhaha buna çok güldüm :joy::joy::joy:ben ciddi şekilde uyarınca cesur ağlıyor onu sakinleştirmekle uğraşıyorum sonra :joy::joy:bi taraftan da babası savunuyor ki, çocuk o daha ona öyle diyip niye ağlatıyorsun,cesur sanırım anlıyor ve dahada ağlamasını şiddetlendiriyor :woozy_face:

Ama babası olmayınca ciddi şekilde uyarmaya devam ediyorum,gelini gerdekde bebegi beşikte demişler :smile::smile::smile:

3 Beğeni

Uyarmayı biraz kızmaya döndürmüş olmayasın sen :grin:

1 Beğeni

Kıııız o nasıl sözmüş ilk defa duydum :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

3 Beğeni

:rofl::rofl::rofl: beni de bi gülme tuttu

3 Beğeni

Yok kız küçük çocuk bilerek yapmiyor ki kızayım😊

Sadece benim ciddi davranışım biraz sert dir belkide ondandır

1 Beğeni

Azerbaycanda kullanılan bir ata sözü.

UŞAQI BƏLƏKDƏ GƏLİNİ GƏRDƏKDƏ.

Mânâsı yani gelini ailene uyumlaştırmak istiyorsan erken davranacaksın.(gelir gelmez tavrını koyacaksın gibi):grin:

Bebeğinde terbiyesini kundakdayken vereceksin.

:smile::smile::smile:

1 Beğeni
  1. Ayımızdayız gecen o kadar cok agladı ki uyumamak icin sabrımın sonuna geldim neredeyse oturttum kucağıma konustum ne istedigini anlamıyorum bu sekilde anlaşamıyoruz uyumak zorunda degilsin ama aglamanı istemiyorum sana da yazık bana da başım agrıdı falan diye biraz çıkışır gibi konuştum sustu beni dinledi masumlaştı eşim bu çocuk seni anlıyor mu gercekten süt dökmüş kedi gibi oldu falan dedi bence de anlıyor bebekler bizi ses tonumuzu fark ediyorlar :smiling_face:
1 Beğeni