7 aylık oldu hala gece şöyle bi 5-6-7 saat uyudugunu gormedım cok zorlanıyorum desteksız büyütmek cok zormus
1,5 saat oldu hala uyumuyor(burada gece suan) ben de actım butun ışıkları onu da kendımı de uyutmıcam bakalım nereye kadar gidecek çok çabaladım olmuyor bi de böyle denicem. Sinir sistemim kalmadı bırkac ay once uyurken nöbet geçirdim gözlerim falan kaymış afedersiniz ağzımdan köpükler çıkmış çok güçlü şekılde titriyormuşum hastalık sahibi olucam en sonunda hayatımın en zor dönemi Allahım![]()
İnatlaşarak olmaz bence uyumadıkça daha da hırçınlaşıyorlar. Genelde gözlerine yüzüne eline sürmeye gezdirmeye başladıysa hemen o an uykuya geçmek lazım biraz geçince bu sefer uyutmak daha zor oluyor. Yüzüstü yatmayı seviyorsa uzansın sırtını sıvazlayın yanına uzanıp ninni söyleyin bir de oda tam karanlık mı oluyor gece lambasıyla mı uyuyor.kucakta omzunuza dogru yatırın sıkıca sarılın saçlarını okşayın uydurma duygusal şarkı ya da bildigin iz bir ninni söyleyebilirsiniz. Eminim yapıyorsunuz bunları ama şu an sakinleşip tekrar deneyin biz stresli olunca hissediyorlar. Bizimde biraz önce kaka vakası yaşandı temizlemeye çalışıyorum elini de Çekmiyor kıyafetlerine de bulaştı sinirlendim tabiki bende kıyafetlerini yıkamadan atıcam diyordum en son
ben söylendikçe kızda söyleniyor anniii diye keyifli bir cıbı cıbı sonrası kucaklaşıp barıştık. Ne şekilde uyumayı seviyorsa deneyin pes etmeyin tabi ekstra bir sıkıntısı yoksa
Hepsını yapıyorum fazlasıyla hem de 3 saat uyumadık sımdı hala uyuyor 4,5 saat oldu
O da karanlık oluyor ışıkları açtım oyun oynadık yavas yavas azalttım 4,5 saat oldu hala uyuyor ama cabalayınca boyle uyumuyordu
Yok canım ışıkta uyutmadım salona gectım ısıkları actım oyun oynadı 1 saat sonra ısıgı düşürdüm 3.saatte uyuklamaya baslayınca karanlık odasına goturup uyuttum
Tek değilsin cnm 5ay 9gunluk her gece aynıyız uykusu geliyor ağlıyor yatmak için odaya gidiyorum saha 3yasa 4givi yatıyoruz illahlaj ettim dün gece bel fıtığı var kucağında hoplatiruyorum yok ayağımda salliyorum yok salladikca kucağımda tuttukca belimin ağrısı fena oluyor bacağıma vuruyor valla eşime catmamak için zor tutuyorum kendimi elinde telke oturuyor gidip carpasim geliyor
tövbe getiriyorum yaa bu günlerde geçecek insallah ![]()
Ben tam uykusuzluga alıstım galıba dıyorum ama o kör saat var ya hani en derin uykuda oldugun o saatte bi uyanıyor ![]()
uyansın sorun degıl ama geri uyuması cok uzun sürüyor
ben o sırada sinir krizi gecırırken kocamın bi tarafını devirerek uyuması daha da sinirlerimi bozuyo![]()
![]()