Arkadaşlar yani nasıl soylim bebeğim rota virüsü geçirdi doktor bana ilaç verdi özelden aldım yani sigorta falan karşılamayan cinsten neyse ben onu günde altı kez kullanıyorum bu sekiz dokuz gündür ne zaman kullanmasam gene ishal yani bu sabah sabah gene yaptı kullanmasam gene aynı bu sabahki kınayı yogurursun ya o yeşilden di doktora götürmeli miyim yani ömür boyu bu ilacı icicek değil ya etkisi geçince ayni
Benim ortanca 1 yaşına girdiği gün olmuştu rota ishal vardı çok fazla yatış vermişlerdi serumla falan anca geçer diye 1 hafta falan yatmıştı verdikleri ilaçlarla anca geçti sonra tekrarlamadi ..sizin doktor yatış vermedi mi sadece ilaç mı dedi çok geçmiş olsun
Biz bayramı hastanede yatarak geçirdik 6 gün yatış bı damla verdi e veriyorum ishal yok ama saatini kacirsam gene aynı ishal bugunki kınanın yogurulmus halı gibi yeşildi
Benimki kabız 1 haftadır söylemesi ayıp keçi
gibi parça parça anca yapiyidu şükür bugün yaptı kurtuldu dediğin gibi yeşil kına gibi yoğun 7 aylık benimki
Normal midir acaba
Benim kizim olmadı ama kuzenimin oğlu rotavirus olmuştu hastanede yattığı dönem bulaşmış ona da sadece probiyotik vermişti 1hafta 10 gün sürecek bol bol besle sıvı kaybı için kendiliginden geçecek demişti doktor
Suyu hiç sevmez dünden beri su yetistiremiuorum valla çok üzülüyorum bı tane ilaç verdi en güçlü etkili antibiyotik Mavi şişeli bişi yani veriyorim iyi yapmıyor ama vermesem gene ishal ishali çok cıvık değil ama genede oluyor yani
Mama veriyorsan icebildigi kadar ver bence emziriyorsan da emzirmeyi siklastirabilirsin ikisinin de su oranı bayağı iyi suyu bende iciremiyorum pek ![]()
artık nasıl içi yandiysa beş dk da bir içiyor
Dün 4 kere yaptı köyü yeşil bugün sarıya dönmüş ama kahverengiye yakın sarı normale donuyor yavaştan galiba sizinkide döner bol bol emzirin sıvı kaybi olmasın cocukta
Öyle yapıyorum su ve süt teşekkür ederim cankm