8 aylık bebeğimin ek gıda reddi

Kızlar bebeğim 8 aylık atak ve diş dönemindeyiz bebeğim asla yemiyor özellikle ek gıdayı reddediyor iki kaşık yiyip bırakıyor ya kıyameti koparıp ağlıyor yada diliyle itiyor mama da bazı öğünlerde az içiyor ama genel olarak mama yemek istiyor normalde böyle bi sorunumuz yoktu bu arada daha önce severek yediği yemekleri reddediyor ne yapmalıyım?

Benimkide ögürerek yiyor şarkı söylüyorum dikkkatini dağıtıp yedirmeye çalışıyorum ne kadsr doğru olmasada bazen bebek videoları açıp yediriyorum yoksa yemiyor

Valla bende hiçbir şey işe yaramıyor sizinki en azından öyle böyle yiyor bi şekilde dikkat dağıtıyorum yok bugüne kadar öyle çok ekran vermediğim için ekrana bakmakta istemiyor çaresiz kaldım :frowning:

Yaa Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce yemeye başlar geri​:palms_up_together:

Dişten dolayı istahsiz olmasi normal zamanla duzelecektir acıkınca mutlaka yer zaten canını sıkma geçici bir durum :melting_face:

15 aylık bebeğim o dönemlerde sanki her şeyi yemesi gerekiyor ya da 1 tabak yemeli vs zannediyordum ilerledikçe daha da sıkıntı ediyordum yemiyor farklı şeyler vs diye ama büyüdükçe yiyorlar sıkıntı etmeyin sakin olun mama veya annesütü alıyorsa hiç sorun yok şuan sadece yemeklerle tanışıyor doymak için yemiyor

@Yarenmsc önceki yazdıklarında iştahlı bir bebek olduğundan bahsetmiştin tamamen ek gidadan sonra mi iştahı gitti canim belki henüz alisamamistir bazı bebekler ek gıdaya bir tık geç alışıyor geçici bir durumdur tabi diş ve sıcaklarda buna etki etmiştir diye düşünüyorum