8 aylık bebekler

Kızım bugün 8 aylık oldu zaten hep huzursuz ve bensiz durmayan bi bebekti ama son 1 haftadır iyice delirmiş durumdayız.. 2 tane diş patlattı ondan mı bilmiyorum ama her gece saat başı ayaktayız. Yakınımda hiç kimse olmadıgı icin sadece iş yaparken yürüteçe koyuyordum 1 haftadır asla durmuyor ellerini açıp beni al diye ağlıyor. Aynı şekilde mama sandalyesinde de kucagıma gelmek istiyor hep bırakınca ağlıyor. Geçici bi durum mu yaşayan var mı çünkü çok afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum zaten uykuyu da sevmiyor tüm gün uyanık ve dipdibeyiz cok bunaldım :pensive_face:

1 Like

Biz uc aydır yaklasık boyleyiz saat bası uyanıyor iki dişi yeni patladı 8 ay 25 günlügüz

Ne yapıcaz ya ben yalnızım yardım isticek kimsemde yok bütün işlerim birikiyo duş bilr alamıyorum :pensive_face:

Merhaba bacım sekiz aylığa girdik yediden beri yanından ayrılmak yok gören dışardan onu dovdugumu sanır halbuki karşımda beni görüyor taşımami istiyor yanımdan ayrılma bence benimkinin dişiyle alakasi yok

2 Likes

Ayrılık kaygısı yaşıyoruz belki de

Bizde 8ay6 günlügüz durum aynı babasını da çıkarmıyor odadan. Hiç birşey ilgisini çekmiyor tek oyuncak benim. Eşim gelene kadar belim kopuyo geçicek diye umuyorum

2 Likes

Umarım geçicidir ya

Diştense gecici durum merak etme ilk cocugum dogdugundan beri gece uyurdu diş doneminde 2 ay gece uyumadi sobra tekrar duzenine dondu zorlu bi surec ama geciyo

Benim kızım da 8 aylık oldu iki üç gündür bağlandı babası aldiginda bile kollarını bana uzatıyor alt disi çıkmıştı üst yan dişini bugun gördüm onun huzursuzlugu var galiba hareketli bir bebek yanindaysam oyuncaklariyla oynuyor ama odadan cikinca arkamdan ağlayarak geliyor donemseldir diyorum sabrediyorum​:weary_face::grinning_face_with_smiling_eyes:

Ay aynı şeyleri yaşıyoruz Allah bize sabır versin :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

8+1 den selams​:joy: aynıyız bacım diyorum dur bı köşede oyna ama sürekli yanında istiyor sürekli mızmız uykularımız bozuk çok zor çok bende yalnızım anca eşim eve gekecekki nefes alayım… Bizimde alt 2 diş çıktı.. ek gıda kötü yemek istemiyor alerjik bebek fenalardayim bende büyüdükçe daha uysallasma beklerken zorlaşıyor sanki

1 Like

Aynen Aynen ya ağlıcam artık yeter diye :cry:

Geccek birgün alalhin izni ile diyorum ne zaman 8 ay olmuş yaşına az geldi bak

1 Like