Uyku düzeninz nasil acaba oglum 1 saat anca bazen sbah ilk uykusunu uzun yapmk istyr bazen 1 saat yapyor 2.uyku kisa olyor bu aralar 3.uykuyud 6 gibi flan yapmk istyor ben yatirmyorum sizce yanlsmi yapyrm uyku saatleri kfma taklyor yardm edin
Gece sahura kalkıyor olunca uyanmak bana da zor oluyor ama bizimki bildiğini yapıyor valla sabah babası işe gidiyor oda uyanıyor bazen 8 bazen 9da. Normalde 10 buçuk 11 gibi uyur 12ye doğru uyanırdı iki gündür onu da yapmıyor öğleni geçiyor 1 saat falan da öyle uyuduğu oluyor birde 4 5 gibi yarım saatlik bazen şekerleme yapıyor iftar öncesi veya sonrası uyutmaya çalışıyorum genelde direnmezse iyi yoksa 10u buluyor uyuması.
Ben 3 uylu yaptırıyprum başka 8 aylık olanlar nasıl uyutuyot kaç saat uyutuyor bilgi verir mi
8 .9 kalktigi icin oglen saatlerinde uymak isteyeblr burda ve internette gordgm kadaryla 6.7. 7 bck gbi sabah uykudan uyandrin diyorlar bnde 7 bckda uyanrmya ozen gosteryrm
Normalde uyuyordu anlamadım canı istemiyor heralde ,o kalkar da ben kalkamıyorum hele Ramazan ayına girdiğimizden beri
Gündüz 9 gibi uyanıp 11 gibi uyuyor.Her 2 saatte 1 uzun süreli uyuyor.Gece ise en geç 8-9 arası uyumuş oluyor
Bizim bebiş 8.30 gibi uyanıyor
İlk uykusuna 10.30 /11.00 gibi yapiyor
Ikinci uykusunu da 14.30 /15.00
Ucuncu uykuyu da bazen 17.30 gibi bazende 18 den sonra yapmak istiyor bu ucuncuyu gec yaparsa gecr 10 10.30 gibi anca yatiyor onu erken yaparsa 9.30 9 gibi uyuyor ama gece de sık uyaniyoruz
Tam olarak bizde böyleyiz. Ama bu aralar gece uykusuna geçmek istemiyor bekliyorum bende 10 dan sonra uyutmaya çalışıyorum ama ağlama krizine giriyor. İnşallah en yakın zamanda geçer bu durum
Sabah 8 de uyanıyor ilk uykusu 10.00 da, ikinci uykusu 2 de, üçüncü uykusu 5 buçuk gibi sonra da zaten gece uykusu 9 dan sonra bazen 10
Benim bebeğimde 3 uyku yapıyor 8 aylık
Bence tetagil verin zararı yok güzel uykuya geçiyor
Belki dis problemleri vardir ondan huzursuzluk yapabilir
Diş çok zormuş gerçekten acı çekiyorlar yeni yeni duzeliyoruz
Merhaba kaç öğün veriyorsunuz bebişr
8 ay 20 günlüğüz sabah 7 ya da 8 de uyanıyor sonra 10 ya da 11:30 gibi uyuyor, sonra öğlen 16-17 gibi uyuyor sonra akşam uykuya en geç 21:00 da yatıyor.
Akşam 22dan sonra kalınca uykuya dalamıyor geçe 1e kadar direniyor.
Merhaba ek gıda nasıl sabah önce anne sütü sonra ek gıda mı veriyorusunuz ve kaç öğün