8 aylık bebekten anlamlı kelime beklemek komik olur mu:)

Kızlar bebeğim anne baba demiyor henüz :frowning: çok üzülüyorum da erken mi sizce henüz

Her bebek bir olmazki bizimkide dede diyo cok nadir baba diyo ama anne demiyo :joy:daha kucukler anca merk etme herseyi soyler

Benim bebeğim 14 aylık 3-4 kelime söylüyor. Anneyide yeni demeye başladı zaten. Sekiz aylık bebek ağzında bişeyler mırıldanabilir babababa dedede gibi ama bunların anlamını bildiğini düşünmüyorum. İlk bebeği galiba çok şey bekliyorsun kuzudan :blush:

Benim bebişim de 7 buçuk ayllik önce baba dedi hain zora girdimi sıkıştı mi anne der bazı kelimeler de diyor da yani ama.her çocuk aynı değil yegenim az kaldı.iki.yasina giricek anne baba demiyor genetik onunki

Benim kızım 6 buçuk aylık baba dedi ama anlamını bildiği için değildi şuan 11 aylık anca babanın anlamını kavrıyor çünkü eşimi görünce baba baba diye çağırıyor 10. Aydan sonra anlam yüklüyolar bence bana anne demiyor mesela aba diyor :joy:

Oğlum 8 aylık benim de bizde de kelime yok son birkaç gündür bababababa diyor ama net baba değil yani başka da yok zaten :sweat_smile:

Evet ilk bebeğimmm :slight_smile: neyse bekleyim daha zamanı varmış demekki :slight_smile: herkese teşekkürler:-)

1 Beğeni

Zaten dese de bilinçli olarak demez kolayına geldiği için der benim kızımda 8 aylık olmak üzere bi kaç kere anne baba dedi ama neye dediğini bilmiyor biz dedik tekrar etti :sweat_smile: daha zamanı var 1 2 aya iyice tanır ve söyler merak etmeyin :smiling_face_with_three_hearts:

Mam mam diyo bizimkide onu ogrenmis​:rofl::rofl:ben mama yapicam smdi gel mama yiyelim diyorum ordan ogrendi gliba

Kız daha erken değil mi benim kız da 8 aylık kendi kendine sesler çıkarıyor da baba dedirtmeye çalışıyorum da yeni yeni babababa diye tamlık ediyor oyun oynarken bazen ağlarken ama anlamlı bişey çıkmaz ya daha minicik ya

1 Beğeni