8 buçuk 9 ay arası kahvaltı önerileri

Ekmek pankek vs yemiyor neler vereblrm fikir almak istiyorum szden

Tarhanali yumurta labne peyniri

Patates kaşar yumurta karıştırıp tost makinesinde tost olabilir

Misir unlu, peynirli yumurta. Ben bazen sade pankek yapiyorum, yanina cevizli kırmızı biber ezmesi yapip sürüp yediriyorum.

Benim kızım da 8ay6 günlük kahvaltıda bir yumurta hasliyorum yanına peynir zeytin domates hangisinden yemek istiyorsa . En son da 2 veya 3 kaşık tahin pekmez yanına da ya karadut özü sulandiriyorum yada ıhlamur

Masallah bunlari minik kiz mi yiyor zeytin yumurta beyazı erken degilmi ay ben gerisin geriden geliyor um sadece sarisi labne salata arada irmik vs domates vs hic denemedim bile nasil veriyor sunuz sovus mu yoksa blenc mi

Ya aslında erken başlamadım ben de 6. Ayda başladım ama ya çatalla eziyorum ya elimde azıp veriyodum şimdi damagiyla eziyor bide hep parçalı vermeye çalışıyorum oğürerek takılani çıkarmayı da öğrendi bayağı , öyle yiyebildigini yiyor yiyemedigini atıyor zaten he sabahları da bir yumurtanın tamamını yiyemiyor ben sarısını yediriyorum beyazını kendini oyalamak için :rofl: peyniri de yüzünü eksitiyor ama 3-4 pincik veriyorum ve 1 zeytin ikiye boluyorum, domatesi emcukluyor :rofl:

1 Beğeni

Domates weriliyomuki cig olarak bn wwrmedm pisiripde werdm cokda wermeyin pisik yapar

Çok yiyemiyorki zaten öyle tadını alıyor arada