Kızlar oğlum 9 ay 22 günlük boyu 67 cm kısa mı sizce bende eşimde kısayız gerçi de çok kafaya takıyorum
Bence şuan bu tarz şeyleri kafanıza takmayın normal bence bariz bı boy uzunluğu yoksa günde bebekler 67-68-69 bu civarlarda gidiyor zaten önemli olan ergenlik zamanı erkekler ergenlikte bir anda uzamaya başlıyorlar o yüzden şuan boyle şeyleri kafanıza hiç takmanıza gerek yok ![]()
Her bebeğin gelişimi farklı ve anne baba faktörü de etkili tabiki eşimde bende ortalama boya sahibiz 175/168 cm oğlum 9.ayda 72 cmdi bence sizinki de normal hem aksi bişey olsa doktor söylerdi endişelenme
Bizimde 9 ay 23 günlük ölçümde 67 boy cıktı hatta ben burda sormuştum kiloda 8600 cıktı biraz daha iyi olabilirdi dedi ma COk takılmıyom artık her bebek farklı yanı arkadaşların da dedıgu gibi
Bence tamamen anne babanın boyuyla alakalı bir durum yani canınızı sıkmayın benim boyum uzun değil 165 ama eşim uzun 186 o yüzden oğlumun boyu da bi tık uzun
Bence normal gibi geliyo bana da benim kızım bir yaş dört aylık 75 boyunda
Ama şimdi kız benim değil esmin eski eşinden onun boyunu pek bilmiyorum ama eşim 176falan yani
Benim bebeğim boy 10 aylık boy 73 kilosu 8900
Benimkide dokuz aylık 12 kilo 75 cm maşallah maşallah ![]()
![]()
Bebeklerimizin kilosu boyu aynı kafa çapı kaç sizinkinin. Doktor oğluma biraz ufak minik bir bebek diyor
Beni bebeğim cxlu besin alergiya sı var Hayır öy bişey demədilər normal çox takma kafaya inşallah böyən düzələcək![]()