Oğlum bugün 9 aylık oldu aşı olmaya gittik ve ebe yapmadı yumurta sarısına alerjisi olduğundan yarın çocuk doktoruna gidip görünün söyleyin die ya orda yaparlar yapmazlarsa da ben yaparım dedi demek istediğim bunun için kan tahlil ister mi doktor yoksa gerekmiyor mu benim gibi yaşayan varsa yardımcı olur musunuz nasıl bir tedavi yapıyorlar
Bu konuda muzdarip olan yok herhalde
Canım bende postu gördüm bilenler yazar diye bekliyorum bebeğimin alerjisi var ama neye var tam bilemiyorum birkaç gündür yumurta vermiyorum öyle deneme yanılma yoluyla bulmaya çalışacam test yaptırana kadar bizimde pazartesi var 9 ay aşımız bende araştırdım pek bişi bulamadım bekliyim burda ![]()
@Bus55 Büşra senin bebeğinin vardı sanırım alerjisi ne yaptınız o dönem
normalde bizim de alerjimiz vardı ama şu an yumurtayı tuketebildigi icin yaptirdim .yapmadan sormuştu bize de alerjisi var mi yumurta yiyor mu diye .alerjik bir çocuk ama yumurta yiyoruz artık o yüzden yaptı bir sıkıntı olmadı çok şükür ama sizin varsa direk yapamaması iyi olmuş doktorunuz sizi daha sağlıklı yönlendirir bu konuda
Çocuk doktoruna değil de alerji doktoruna götürdük o da yatış verdi orada damar yolu açıldı herhangi birsey olursa diye önlem amaçlı. Sabah gitmiştik öğlenden sonra çıkmıştık.
Yumurta beyazı için demiştir ebe dimi ? Bizde pazartesi günü olduk 9.ay aşısını . Üç hafta önce hemşire yazmıştı ,muhakkak yumurta beyazı azda olsa tattirin , eğer alerjik reaksiyon gösterirse asıya da tepki verir diye . Öyle olması durumunda hastane ortamında vuruluyor dedi. Çok şükür bizde olmadı
Ama bende merak ediyorum alerjik bebekleri kan ile mi kontrol ediyorlar
Kan alıp bakmadılar koldan damla şeklinde damlatıp baktılar
Anladım canım peki sorun oldu 9 ay aşısı olmuyo mu