Kızlar yarın saat öğleden sonra 1de randevu aldım kan alcakar bebekten öğleden sonra olduğu için başka güne kalır mı ya bilen var mı illa sabah mi olması kazm
Benim oğlumun da öğlenden sonra aldılar ama sonuç için ertesi gün bilgi aldık
Alırlar canım bebek bu zaten sık sık besliyoruz aç anını nerden bulacağız biz bugün 3 de verdik mesela aldılar
Biz 3 hafta sonra 9 aylık olacağız bizden de istediler ama vermek istemiyorum bakalım 1 yaşında vermek istiyorum kan
Ben de istemiyordum ama iyi ki yaptırmışım diyorum kan damlası ocean kullandığım halde düşük çıktı başka bir şurup yazdı bir de b12 sınırdaydı ona da oceanın dil altı damlasını yazdı. Tabi yine de siz bilirsiniz
9.ayda ası varmi sadece kan mi bakyorlar
Saglik ocagindayda eger ogleden sonra kan almiyolar sabah 10 a kadar aliniyo bizim burda kanlar gidiyo cunki
Cnm ben devlet hastanesine gtcem burdaki hemşire orası daha iyi alır dedi
Devlet asilarjna göre yk özel aşıyı blmiyorm canım
Aynen bnmde kesin düşük çıkar bakalım
Hmm kan degelerine bakcaklari için bir yaş geç olabilir bence çünkü eğer iyiyse kan damlsina ona göre devam edion çünkü
Aç iken mi aliniyormus blmiyoedum
Bende istemiyordum ama iyi ki vermisim kan damlasina basladik bize dogdugundan beri hic kan damlasi vermemislerdi. Değerleri cok düşük çıktı 2 ay sonra tekrar vericez eğer yine düşük cikarsa sıkıntı demisti saglik ocaginda ki doktor
Bizde tok karina aldilar kanlarını
Çocuk doktoruna mi gittiniz
6 aylıkken sünnet için kan vermiştik çok az düşük kan değeri demişti. Kullanıyorum ben. 4. Aydan beri kan ve d standart bakalım özel hastane parayı güzel alır belki devlette verdiririm
Asi yaptrdnz mi 9 aylik
Varmi ası ama hemsiremiz soyledi
Evet yaptırdım
1 yasinda da olyormus bu asi ozmnda yaptrsak olmuyormu acba hemsrenz birsey dedmi