9 ay kan değerleri için bakar mısınız

Kızlar yarın saat öğleden sonra 1de randevu aldım kan alcakar bebekten öğleden sonra olduğu için başka güne kalır mı ya bilen var mı illa sabah mi olması kazm

Benim oğlumun da öğlenden sonra aldılar ama sonuç için ertesi gün bilgi aldık

Alırlar canım bebek bu zaten sık sık besliyoruz aç anını nerden bulacağız :slight_smile: biz bugün 3 de verdik mesela aldılar

Biz 3 hafta sonra 9 aylık olacağız bizden de istediler ama vermek istemiyorum bakalım 1 yaşında vermek istiyorum kan

Ben de istemiyordum ama iyi ki yaptırmışım diyorum kan damlası ocean kullandığım halde düşük çıktı başka bir şurup yazdı bir de b12 sınırdaydı ona da oceanın dil altı damlasını yazdı. Tabi yine de siz bilirsiniz

9.ayda ası varmi sadece kan mi bakyorlar

Saglik ocagindayda eger ogleden sonra kan almiyolar sabah 10 a kadar aliniyo bizim burda kanlar gidiyo cunki

Cnm ben devlet hastanesine gtcem burdaki hemşire orası daha iyi alır dedi

1 Like

Devlet asilarjna göre yk özel aşıyı blmiyorm canım

1 Like

Aynen bnmde kesin düşük çıkar bakalım

Hmm kan degelerine bakcaklari için bir yaş geç olabilir bence çünkü eğer iyiyse kan damlsina ona göre devam edion çünkü

Aç iken mi aliniyormus blmiyoedum

Bende istemiyordum ama iyi ki vermisim kan damlasina basladik bize dogdugundan beri hic kan damlasi vermemislerdi. Değerleri cok düşük çıktı 2 ay sonra tekrar vericez eğer yine düşük cikarsa sıkıntı demisti saglik ocaginda ki doktor

1 Like

Bizde tok karina aldilar kanlarını

1 Like

Çocuk doktoruna mi gittiniz

6 aylıkken sünnet için kan vermiştik çok az düşük kan değeri demişti. Kullanıyorum ben. 4. Aydan beri kan ve d standart bakalım özel hastane parayı güzel alır belki devlette verdiririm :thinking:

Asi yaptrdnz mi 9 aylik

Varmi ası ama hemsiremiz soyledi

Evet yaptırdım

1 yasinda da olyormus bu asi ozmnda yaptrsak olmuyormu acba hemsrenz birsey dedmi