9.ay kan tahlili

Bebegim 9 aylik oldu kan tahlili yaptırdık değerleri sınırda çıktı b12 demir d vitamini böyle olan var mıydı neler yaptıniz

Düşük değildi bizde ama takviyelerle yoluna girer inşallah beslenmesinede dikkat ediyorsunuzdur zaten toparlar inşallah

Bizimde bu ay kontrolümuz var bakalım. Bizde de bakılacak tahlil İnşaAllah iyi çıkar :smiling_face_with_three_hearts: konuyu tekrar görürsem yazarım :smiling_face_with_three_hearts:

Biz de kontrol amaçlı gittik buradaki arkadaşlar 9. Ay da kan tahlili alıyorlar dediği için götürdüm aslında ama doktor istemedi genel muayene yaptı yaşında alalım dedi yalında da değerleri iyi çıktı şükür ocak ayında doldurdu yaşını kızım şimdi 16 aylık ama bir sorun yaşamamıştık d vitaminini de elindekini bitir sonra devam etme demişti 1 hafta daha devam edip bıraktık. Olabilir ama can sıkacak bir durum değil beslneme ve takviyelerle düzelir doktorunuzun dediği dozlarda devam edin takviyelerine

İnşallah öyle olur ya evet dikkat ediyorum aslında ama

İnşallah iyi cikar

Bizde kullanicaz artık demir kilosuna göre veriyordum ama iki katına çıkardık d vitamini değiştirdik düzelir umarim

1 Beğeni

Siz neler yediriyorsunuz acaba eksik mi yediriyorum az mi yiyor

Bizde kontrolü dün yaptırdık. Hasta olduğu için gittik gitmişken 9. Ay kontrolünüde yaptı doktorumuz sağolsun. Gününe az kalmıştı ama 1-2 hafta önce olmuş oldu . Evet değerlerimiz düşük çıktı. B12 için ilaç başladı. Demirde düşük ama ona yeni ilaç aldım bugün başlıcam kullanmaya. Bende konu açtım hatta #düşük çıkan değerler, üzgün anneler# diye. Oradan bende ek gıda tarifelerine ve annelerin neler yedirdiklerine bakıyorum. Uygulucağım. Sizde bir göz atın isterseniz. Sizede fikir olur.