9 ay uyku sorunu

Kızlar her akşam 20 dk snra uyanır ama bu aralar uyumuyor direniyo uykuya akşam uyku saati,8-9 iken 12den snra uyuyor başına gelen var mı ya çok agliyo

merhaba canim bizde 9 ay 4 gunluguz ayni sorun bizdede var normalde 2 saatte bir mutlaka uyur yarim saatte olsa hele bugun ogleden sonra 1 kez uyudu 4 de kalkti aksam oldu uyku gözünden akıyor kac kez uyutmaya götürdüm hepsindede geri kalktik saat 12 de uyudu 8 saat uyumadan bekledi garip bi 9 ay cok sasirtti beni yalniz degildin canim 36 haftadan basliyor atak 37.hafta ortasina kadar yani ilk 10 gun bu durumu cekecegiz​:smiling_face_with_three_hearts:

Allah yardımcımız olsun bende atak haftasi dedim her ayında böyleydi zaten uyku akıyor gözlerinden evet direniyor eşim aç üşüyor falan diyor alakası yok diyorum bu arada gündüz 3 saat toplam gündüz uykusu yapıyor fazla mi dicem ama yk o da değil
Bide uykuya zorlayınca inatlasiyorlar ben dün zorlamadim 11 de uyudu bgn eşim surekli uykusu var dedi uyutmaya çalıştık ama asla uyumadı sinirden

Aminn canim yok yogun bir sekilde uyumama atagi yasiyoruz ama 10 gunluk bir sure insallah gececek bizde geciyoruz kendimizden 10.ayda ne bekliyor bizi oda bilinmez​:laughing: sagliklari yerinde olsunda gec uyusunlar boyle teselli buluyorum

9 ay 3. Haftadan bildiriyorum düzelmiyor bizdeki asla. Sanırım atak değil bizimki :face_holding_back_tears:bebeğinin dişi çıktığında bu durumu yaşadın mı canım ya böyle miydi uykuları ?

4 disimiz çıkmıstı canim gecen hafta 1 tane üstten 1 tane alttan çıktı patlayip ucu cikana kadar 3 4 gun neler yasadim 6.disimiz tamamlandı uykusuzluk mizlanma ağlama 2 tane birden ayni anda cikinca cok ağrı cekti ben çıktıktan sonra fark ettim diş huzursuzlugu oldugunu ama suan dis yok uyku gerilemesi tamamen ataktan canim ama atak gecince diger disler cikar kesin ayni sorunlar bir muddet devam edecek gibi duruyor atak diş olarak devam edecez galiba :blush:dis cikarkende ayniydi uyku sorunumuz daha oncekilerde olmadı ama son 2 diste cok oldu sorunumuz

Hepsi birbirine karışıyor minik kuşlar da napsınlar yaa bi hayırlısıyla oğlumun dişi çıksa anlayacam ben de bu derece uyku sorunu dişten mi değil mi de bakalım hayırlısı daha :blush:

sizin cıktımı diş daha önce canim

sizin atağı gecirmis canım suan dısten emin ol salyası aşırıysa uyku gerilemesi varsa o anda dişten oluyor eli kulaginda bugun yarın patlar

Canım yaa işte anlayamadığım aşırı bi salyası yok bir de çok şiş gelmiyor damağı diyorlar beyaz olacak bakıyorum beyaz da değil sanki ya da ben anlayamıyorum ama diğer belirtiler var kulağında eli sürekli yanakları kırmızı uzun süredir de böyle şaşırdım kaldım

evet suan gördüğüm kadariyla bir sislik yok beyazlik canim ama bir anda beliriyor 1 haftada gerceklesiyor salya onceden geliyor ama her cocuk farkli ilk 2 diste bizim hic salya akmadan cikti o sekilde olabilir

8 ay 1 hafta 10 gunluguz gunduzleri dogru duzgun uyku bizimde yok gece deseniz 1 kez bazen uyandgi oluyor ust 2 dislerimz gelyor biri patladi disten mi bilmyorum yoksa atak haftasindamyiz bir turlu cozemedim 9 ayda da ni atak haftasi olyor ben daha bu durumu atlamzken​:roll_eyes:

Anladım canım benim çok teşekkür ederim

1 Beğeni

rica ederim canim Rabbim hepimize saglikla buyutmek nasip etsin bizede dayanma sabir gucu versin insallahhhhhh​:blush::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Gündüz kaç saat ve kaç kez uyku yapıyorsunuz

sabah 9.5 gibi uyaniyor 12 gibi uyuyor 40 dk 45 demez yani 2.5 gibi tekrar uyuruyorum 40 dk birde 6 gibi uyutuyorum ondan sonra hic uyutmuyorum uykusu erken gelsin 9.5 10 gibi uyusun diye ama şu siralar 6.5 gibi uyadiktan sonra uyumuyor 12 yapiyor saati gunde 3 kez uyuyor

Bnm kız da dün gece birde uyudu sabah 8 de uyandı on da uyudu 1e kadar yani 3 saat uyudu daha da uyutmanaya caliscam akşama kadar uykudan önce duş aldircam masaj yapcam bakalım yine kizcakmi :joy::joy:

ama 3 saat uyumus massallah uyukuyu doyasiya almis uyumamasi normal canim bizim 40 dk lik oldugu icin istiyo 2 saat sonra ama aksamlari 5 6 saat uyumuyo direniyo ona anlam veremiyorum biz dus alinca dahada uykumuz aciliyo sebek gibi​:smile:masaj yapamiyorum cok kıdiklanan bir bebek dokundugumda kıkır kıkır gülmeye basliyo hic masaj yapamadim ben bu zamana kadar uykusu varsada aciliyo​:blush:

Aminnn bissürü Aminn :sweat_smile::kissing_heart::melting_face:

1 Beğeni

Pediatri doktoru 9. Ay gündüz uykusu 2 yada 3 e düşecek demişti bizde 8 aylık olacağız. Diş bizi baya yıprattı.