Kızlar bebeğimin gündüz gaz problemi yok ama uyuduktan sonra her uyandığında bacaklarını sıkıp duruyor yapamıyor ilk aylar veriyordum gaz damlasını ek gıdaya geçmeden öncesine kadar geceleri böyle problem yoktu bu ara çok zorlanıyor sabah uyandığı an yapıyor. yatmadan öncesi gaz damlası versem olur mu acaba
Yemeklerine zeytinyagi katiyor musun
Evet kakasında problem yaşamıyor ama sadece geceleri gaz sancısından sık sık uyanıyor
Akşam uyumadan kaç saat önce ymek ya da muhallebi tarzı bisiler verion ben 6 da ağır yemekler verirdim biz ne yersek 8de uyur ama çok ağlardı uyandırdı smdi dikkat ediyorum yinede bı kere kalkiyo destekli uyuduğu için eğer sende ağır yemekler yağlı yemekler veriyorsan karnı ağrır
Ben de aynı şekilde 8 de uyutuyorum yemeğini 4 gibi yiyor ama eşim 5 buçuk gibi geldiğinde bizle de yemek istiyor aslında yemek gibi değil sadece örnek veriyorum tavuk varsa küçük parça veriyorum bir kaşık bile etmez sırf ağlamasın diye. Yatmadan bir saat öncesi de yoğurt içine herhangi bir meyveyi katıp veriyorum genelde acaba ondan mıdır bilemedim ya
5 buçuk aylığız hala gaz problemimiz var çıkarıyor ama sancılı
Umarım sizin 6. Ayda düzelir. Git gide azalıyor ama geceleri hâlâ problem bizde
Hiç ümidim yok bizde geceleri gaz sıkıntısı çok çekiyoruz
Allahım yardımcımız olsun yaa