9 aylık bebek öksürük

Hanımlar 9 aylık bebeğim çok feci okusuyur sert öksürük ne yapsam geçer lütfen yardımcı olun bilgisi olan varsa

Aynı şeyi yazmak sormak için gelmiştim şimdi :pensive_face: bebeğim de 5 aylık ve 2 gündür öksürmekten uyuyamıyor. Sürekli burnunu temizliyorum ama fayda etmedi. Öksürük rahat bırakmıyor, ağlamaktan yorgun düştü. Serum buhari hangi raddede öneriliyor?

Geçmiş olsun. Beklemeden doktora gidin bence. Bazen ilerleyen durumlarda ev tipi tedaviler işe yaramıyor. Önce doktor görsün o söylesin ilaca gerek yok şunu yapın diye. Gerekirse şurubunu verir.

Ben instgramda bi doktor takip ediyorum onda görmustum gece yatarken bas ucuna buzlu su koyunca öksuruge iyi geliyo dedihttps://www.instagram.com/reel/DICOW9zst7_/?igsh=Y3Q2c3EwMXBzODVm

1 Beğeni

3.5 aylikken doktorumuz tavsiye etmisdi 1.5 ml olarak gunde 2 kere hava verdik oksurugu hemen hafiflemisdi

1 Beğeni

Çocuk doktorumuz bize prospan bitkisel öksürük şurubu verdi Allah’a şükür geçti öksürüğü uyuyamuyordu bile bebeğim tavsiye ederim benim bebeğim de 9 aylık

1 Beğeni

merhaba bir kucuk kavanoza 6 7 adet sarimsagi rendeleyin üzerini biraz gececek sekilde dogal saf zeytinyagi koyun 3 4 bekledip buzdolabinda sabah aksam gece yatarken ayaklarinin altina sürüp corap giydirin aninda azaltir 1 gunede gecer insallah

Önceliklə geçmiş olsun.
Bu sprey çok iyi oğlumda aynı şekilde oksuruyordu sesi çıkmıyordu Doktor bunu tavsiye etti gercekren birgune sesi açılmıştı.
Sabahlar ac karına birde gece uyuyunca sıkıyordum iki fıs.
İstersen doktoruna danisarak ala bilirsin.
Kesinlikle Tavsiye ediyorum

İyi günler bu tavsiyeniz 5aylik bebeğime olurmu

1 Beğeni

tabiki ben daha kucukken bile yapiyordum yapabilirsiniz

1 Beğeni

Teşekkür ederim cnm senin tarifi baya önceden kaydetmiştim hemen uygularım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bızde 6 aylıkken. Öksürük ve hırıltıya yakalandık taö 2 ay sürdü hiçbir sekılde ilac vermediler sadece hava makinasi aldık onunla hafıfledı ben evde kendım çok az tereyağında sarımsak kavurup içirmiştım doktora da danışmadan artık çarem kalmamıştı uyuyamıyordu cok ıyı geldı ben kendime de yaparım hastalandıgımda kayinvalidem cocuklarına eskiden onu yaparmış bende ondan duymuştum tabı sız yıne doktora danışın

1 Beğeni

uygula canim rahat eder yavrum Rabbim şifa versin insallah

1 Beğeni

Amin inşallah :palms_up_together::heart:

1 Beğeni