9 aylık ek gida

Benimki şuan emekliyor sadece ve yemek istemediği için de kaçarsa geri gelmez​:sweat_smile: oyalanır öyle sağda solda

Canım yerde de denedim sofrayı çekiyor tabağı çanağı alıp atmaya çalışıyor oyun olarak algılıyor heralde bizim yememize bile izin vermiyor yemek saatlerinde zorlanıyoruz ya mama sandalyesine bırakıyoruz oyuncaklarıyla ya da durmasa eşimle sırayla yiyoruz kirletmesi hiç sorun değil vallahi yeter ki yesin diyorum ama sofrayı yerde gördü mü tek derdi dağıtabilmek çekiştirmek falan daha küçük heralde onun için hoşuna gidiyor öyle yapmak bir ay sonra tekrar denicem yerde bizimle yedirmeyi bakalım

Ay bide bu sorun var evet bizimkide ilk başladığında çekiştiren mama sandalyesi nin ayaklarını çıkarıp öyle yere koymuştum

1 Beğeni

Mama ve banyo oturakları var bilirsin ondan kullanıyordum daha 5,5 6 aylıkken o zaman bizimle beraber oturtup veriyordum o zaman tabi sofraya yetişemiyordu ve kendini geriye atamıyordu 7. Aydan sonra uzanıp sofrayı çekmeye başladı izin vermeyince bu defada ağlayıp kendini geri atıyordu baktım olacak gibi değil mama sandalyesine geçtim ama yine zorlanıyorum ek gıda konusunda yani yemeyen bebek bir yolunu buluyor maalesef senib ne zaman düzeldi canım sofra çekmeleri ya da tabakları kaşığı alma durumları falan ya boş tabak koyuyorum mesela bide temiz kaşıklar falan onları almıyor illa yemek dolu tabağı almak istiyor :woman_shrugging:t2: ne anlıyorsa bu bebeler

Mama sandalyesi yok henüz almadım zaten yer sofrası seriyorum dediğiniz gibi eline verip takip ediyorum yemesini ben de ona eşlik ediyorum yerken akşam aynı şekilde eşimle beraber yerken onun da sofrasını açıyorum görsün ogrensin diye çok nadir o da azıcık yiyor

Aminnn inşallah