Kizlar ilk anneliğim kusura bakmayın 9gun oldu bebeğim doğalı sürekli iç geçirir gibi ama uzun soluklu sesler çıkarıyor nasıl anlatsam bilmiyorum nefesi kesilir gibi ama nefes aliyor salı günü Dr randevumuz var böyle olan varmı anlatamadım da tarif edemiyorum
Benim oglanda da bu sikayetler vardi
Ilk dogdugunda doktora goturmustuk
Reflusunde kaynaklaniyo.
Bide bebekler degisik nefes alir.
Bazen cok hizli bazen cok yavas.
Bazen kesik kesik.
Bide bebekler uykuya dalasiya kadar uc evrede uykuya dalar.o zamanda cok ses yapar hizli nefes alir sonra tam uykuya dalar.
Bazen de uykusunda agzinda bisey varmismi
Yapar yutkunur.
Onu da sormustum mide sinden kaynakli dedi.
Panik edicek bisey yok canim cunki
Doktor ilk dogdugunda doktorlar muayene eder
Cigerlerini
Hatta iyi duymak icin eski zamandan kalma apartlarla.
Sunu tercume et lutfen google translate den
Senin bebegin konusundan bahsediyo
Benim oğlumda at kişnemesi sesi çıkarıyordu bazende oğlak sesi 2.5 aylık şuan 2 haftadır yapmıyor o sesi. Bi zaman sonra farketmiştimki kusacağı zaman yapıyordu o sesi kendini sıkıyordu . Herkesin tuhafına gidiyordu o ses benim üçüncü bebeğim bende ilk defa gördüm bunu. Her bebek farklı her bebek kendine özel.
@Buse33 Aramıza hoş geldin canım
İç geçirici sesden benim bebeğimdede vardı.
Yeni doğan bebeklerde nefes alınca öyle seslere rastalana biliniyor.
En çokta yanında birisi hızlıca geçince rüzgar oluyordu sanki , oan içgeçici ses çıkarıyordu boğuluyordu sanki , yanından geçen rüzgar yaptığı için
Ben çocuk doktoruna sormuştum hatta videosu var ama yüklenmiyo buraya. Yani normal ses telleri mi gırtlağı mı ne tam oluşmadığı için ama geçiyor merak etmeyin
Bende böyle kayda almıştım (deniz suyu ve yastığına,kıyafetine damlatmak için cold mix yazmıştı
Canom ben anladım seni iç çeker gibi kısacası boğulur gibimi diyosun. Benim oğlumda yapıyodu 1 hafta 10 gün falan sürdü. Azalarak geçti. Dr kalbinde üfürüm gördü sonra araştırdık hafif üfürümmüş şükür . Ama o iç sesini hiçbişeye bağlayamadık. Kendiliğinden geçti
Artık 15 MB geçmeyen videoları yükleyebilirsiniz
Bak benim oglan boyle nefes alirdi
Hastanede bi uzman cocuk doktoruna gonderdi
Kendi aile doktorum endiseye gerek yok dedi
Benimkide oyle bi anda nefesinintutuyo gibi degisik sonra birakiyo ogrenirseniz banada bildirirmisiniz merak ettim
Korkulacak bir sey yok ben kizim 2 ay 23 dogdugundan beri inanilmaz hiriltili nefes alıyor götürmediğim Doktor kalmalı ama hepsi normal 6 7 ayından sonra geçeceğini söyledi