Gaz sorununa çözümleriniz neler
Alvumrelax şurupu kullanıyorduk
Forbiome probiyotik kullanmıştım doktor önerisi ile
Yediklerine dikkat et. Bebeginin huzursuz oldugu günler ne yedin gözden gecir tek tek kontrol et yani atıyorum bugün kahvaltıda ne yedin yarın daha sade daha az cesitli bi kahvaltı yap. Diger öğünleride tabiki aynı gün icin duzenle bugün öglen ve aksam yediklerini dünki lerden birini yiyerek dene huzursuzluk yapmıyosa diğer yediklerini yememeye calış yok huzursuzluk yaptıysa yarın bugün yediklerini yeme digerlerini ye yine kontrol et huzursuzluk varmı yokmu senin yediklerin sütten bebeğine gecer ve rahatsız eder. Onun sindirim sistemi henüz gelismedigi icin seni rahatsiz eden etmeyen onu ×2 etkiler. Mesela şunu aklindan cikarma sen farkinda bile olmadan yellendigin her an bebegimde bunun iki katı fazlası var bebegim yellendimi busaate kadar diye dusun ve yellenmediyse bunun icin cabala. Sen kabız olursan sen daha farkına varmadan o coktan kabız olmus olur. 9ayligiz. Ve bebegim kabiz/ishal olunca neden diye dusunurken herseferinde bende oldum bizim sindirim sistemimiz onlardan cok daha yavas buyuzden biz cok daha sonra etkileniyoruz. Ayni sekilde ayaklarini goguslerini belini sicak tut seni etkilemeyen sütten onu etkiler.. hep tek düzemi beslencem deme ay gectikce deneme yanilmayla goreceksin artik neyin huzursuz edip etmedigini ona gore yavas yavas cesit arttirirsin. Gazli iceceklerde tuketme. Bebegimde sorun fark edince ben herdefasinda kendime mudahale ettim kabizlikta bebege ilac verecegime kendim dupalak ictim mesela ictigim dupalak beni bozmadan sutten bebegimi bozdu buyuklerin yada tecrubeli annelerin tavsiyelerini dinle ama herseyden onemlisi bebegini iyi gozlemle o sana anlatacaktir derdini bebegin derdini annesi anlamazsa kimse anlamaz
ekstra gaz cikarabilmek icin bebegin sirtini gogsune yasla tek elle gogsunden tut bacaklarini bagdas kurdurur gibi diger elinin avcunda topla kendin ayakta olup dizlerinden asagi yukari yaylan öne eğilme
Aktardan susam yağı ve aci elma yağı alıp karıştırıp her bez değişiminde ayak altlarına sür çok işe yarıyor ben 3 ay kadar kullandım kızım çok rahat etti doğal olduğu için zararı da yok
Nurse kullanıyordum cok iyi cidden