98 günlük asla uyumuyo süreklide uyanıyo

Merhaba kızlar, bebegım bugun 98 günlük asla uyumuyo ne gece ne gunduz on dk ya bı uyanıyo ayagımdan bıraktgm an ve ben artk kafayı bozucam ne yemek yıyebılıyorm ne uyku var artık dayanılcak gibi degl boyle bebeği olan varmı

Benimki de memede uyuypdu başka yere aktarınca uyanıyordu. Ben çözümü reflü yatağı ile emzirmede buldum. Uyuyakalınca direkt yatağının üstünde olmuş oluyor ve uyanmıyor. Ayağımda sallarken de reflü yatağı ile sallıyorum başka bir yere aktarmamış oluyorum uyanmjyor

Aynı sıkıntılari ben çektim bayilcaktim uykusuzluktan artık bebegim asla uyumuyordu doktor alerji olabilir diye araştırma yaptı alerji çıkmadı ama anne sütünü sindiremiyormus bir damla verdi kullanmaya başladıgimdan beri bebeğim düzenli bir şekilde uyuyor rahatladı çünkü

Reflü yatagından kendını kaydırıyo canım ya sepet besıgın ıcıne oylece koyuyodum ama asagı dogru kaydırıyo bide masajlı reflü yatagı bızımkı uzun bır süre yattı ozaman daha küçüktü hareket etmıyodu oyle sımdı kendını tepınerek itiyo aşago

Bızım ztn laktoz alerjımız var canım maması özel emzirmıyorumda sütüm gitti başlarda vardı ilk sütümü falan aldı sonra kımse bana destek olmayınca uykusuzluktan yorgunluktan sütüm bianda gitti diyet yapıp içiriyodum sütümü sımdı tamamen mamadayız

Reflü yatağından benimkide kayıyor artık sığmıyor tam 3 aylik. Laktoz alerjisi olan bebekler uykuya dalmak ya zorlaniyomus ve huzursuz oluyomus doktor söylemişti. Mamayı sindirebiliyorsa sorun yok. Benim kızımda kimse yoktu yanımda eşim dahi yoktu çalışıyordu tektim hep o yüzden aynı senin gibi yorgunluktan ve bakımsızlıktan sütüm kesilmişti kızım ememedi hiç. Bu bebeğimde eşim yanımda şükür daha rahat geçiyor. İşte bizde 3 ay olana kadar sıkıntı yaşadık uyumuyordu hiç oysa ki sindirim sıkıntısı yaşıyormuş. Mama kullanmadım bilmiyorum ama laktoz icermeyenler vardır heralde demi ondan mı kullanıyorsun sindirimde sıkıntı yaşamadım sonra

Sling veya kanguruda uyutmayi da deneyin bi belki işe yarar

Evet canım laktozsuz mamamız benımde eşim bes gun babalık ıznınden sonra işine devam etti cok zor zamanlar yasadım dikişlerimin agrısından ayaga kalkamıyodm ama yavrum bana muhtactı mecburdm kalkarken ayaga gözlerımden yaş gelirdi yanımda olmayanlara ve sütümün kesılmesıne sebep olanlara asla hakkımı helal etmıyorum oysa ben herkese yardım edip kimseyi yalnız bırakmamıstm bacımıda abimin eşinide ne diyeyim rabbim biliyo görüyo.

Denedim canım bır gunu bır gununu tutmuyo bazen uyyo bazen hıc uyumuyo anlam veremıyoruz esımle cok yorulduk ama tabı bu gunumuzede çok şükür napalım gecick elbet bu zor zamanlar

1 Beğeni

Aynı şeyleri yaşamışız sırf yardımları dokunur diye eşimin ailesine yakın yere tayin yazdık evlendik. ama hiç faydaları olmadi aksine zararlari oldu bende helal etmiyorum ilk anneligimdi ilk bebeğimdi sütüm azdı tamamen kesildi kızımı emziremedim o yüzden hala içimden çıkmaz üzüntüsü. Şimdi oğlumu emzirirken burnum sızlıyor keşke kızımida emzirebilseydim diye

Allaha havale ettim ben canım hakkımıda dedgm gbı helal etmıyorum

Aynen canımda bende Allah’a havale ettim hakkimida helal etmiyorum eşimede dedim kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde hiç olmasın istemiyorum dedim. Şimdi onlardan çok uzak yerdeyiz en uzak yer neresi ise orayı yaz tayinlerde dedim :grinning: kactim resmen şimdi yılda bir ya görüyorm ya görmüyorm kafam rahat en azından

1 Beğeni