9aylik bebek

Siz bebeğine bu aylarda ne yediriyorsunuz bu aralar bebegim cok huzursuz sürekli mizmiz ne yapmam gerekiyor sıkılıyorum acaba

Benimde oğlum bugün bı mız mız anlamadım gitti ayına göre biraz zayıf benim oğlum 7 kilo civari biberon asla tutmuyor emziriyorum hala evde ne varsaa gün ne yemek yaptıysak yediye calisiyorum

Bnmki mama yiyor onunla yeteri kadar oyun oynayamıyorum ev işi o bu şu derken sıkılıyorum acaba

Bizi,mki bugün ne olduysa uykusu var uyumuyor ne yapacağımı bilmiyorum

Sizin bebeğinizin dişleri çıktı mı acaba.yada emekliyor mu .bizimki daha hiç bir şey yok ne emekliyior ne diş var

Dişleri çıktı emekliyorda

Bizde niye çıkmadı acaba

Her çocuk kendine özeldir canım gelişim ayları farklıdır kendi çocuğunuzu başka çocuklarla kıyaslamayın oda zamanı gelince hepsini tek tek yapacaktır annesi​:smiling_face:

Benim kızımın 9. Aya kadar hiç dişi yoktu, şuan 11.5 aylık ve 8 dişi var…9. Ay kontrolünde doktor yakın zamanda diş beklemeyin hiç belirti bile yok demişti ama 1 hafta bile geçmeden 2 diş patladı.Bir anda oluyor hiç düşünmeyin bence neden yok diye

Baya huysuz parmağı hep ağzında bı de 1 haftadır elini kulaklarına götürüyor acaba diş ağrısı kulaklarına mi vuruyor bir akraba öyle dedi

Evet diş sancısı bebeklerde kulak çekiştirmesine saçını çekiştirmesine sebep olur benim kızımda hep öyleydi 15 gün sonra ilk dişini patlatmıştı

Bugün 9 aylık olduk

Dün gece 1 saate bir uyanıyordum cok mızmız ve huysuz 1 haftadır sürekli sebepsiz yere agliyor kucak istiyor

2 disimiz var yerde sürüne sürüne gidiyor emekleme çalışması yapıyor bakalım nasıl geçecek bu ay :blush::baby:t2:

Biİmki de iki gündür gece uyanıp sebepsiz çok ağlıyor susmuyor da bakalım nasıl olacak emekleme de yok bizde yüz üstü yatirdigimda hemen dönüyor ağlıyor istemiyor ama ayakta ellerini tuttugumda yürüyor biraz