Abartılı Tepkiler

Sevgili anneler siz de bazı durumlarda abartılı tepkiler veriyor musunuz.

Kızımın gözünde ilk defa yaş gördüm bugün moralim çok bozuldu eşim de abartma olabilir diyo. Mesela emzirirken güldüğünü ilk gördüğümde de ağlamıştım.

Sizde de var mı bu durum ?

1 Beğeni

Sanırsam bizde durum tam tersi. Bebeğim ağlarken bazen yanakları kırmızı oluyor. Eşim telaşla bir şey oluyor diyor. Mesela geçenlerde bebeğin ağzindan azıcık köpük geldi nefes almakta zorlandı ben hemen ağzına baktım ve yan yatırdım eşim yine telaşla bir şey oluyor diye bağırdı:woman_shrugging:t2: Abartılı tepki vermek bazen istiyorum ama eşimden bana sıra gelmiyor​:smiling_face:

Bende lohusa depresyonu yaşadığımı düşünüyorum abartılı tepkiler veriyorum. Geçen gün koltuğa sakız yapıştı diye ağladım ölmek istedim o an. Eşim nasılsın diye sormadığındada ağladığım oluyor eve geç geldiğindede ağlıyorum. 2 gün öncede yetersiz hissettiğim için ağladım sonra kafamın içinden valizimi topladım çocukları babasına bıraktım kocamı boşadım :joy: 1 saat sonrada neler düşünüyorum ben ya dedim normalde hiç böyle biri değilimdir. Ama alışık olduğum şeyler bunlar anneliğin ilk zamanları çok normal hem bi anda hayatın değişiyor hem hormonların.

İlk aylarda öyle oluyordum,ama şimdi öyle değilim, evham yapan hep eşim.