Abileri ablaları bebeği kucağına alan varmi

Kızım 2 aylik 8 yasındaki kizim arkamı dönüyorum kardesi kucağında cok uyarıyorum anlatıyorum gene ayni cok seviyor ama iste ben evn icinde koşuyorum surekli korkumdan

Benimde oğlum 12 yaşında kızım 8 yaşında kardeşini çok seviyorlar ama kucaklarına benim gözetimimde alıyorlar çünkü şuan için çok hassas olduğunu en ufak ters bir harekette büyük sorunlar olacağını söylüyorum sizde anlatın hatta biraz abartın şöyle olur böyle olur kucağına ben olmadan alma diye ben öyle yaptım​:sweat_smile:

1 Beğeni

Kizim 10 yasinda 27 gunluk de bi kizim var daha yeni kucagina almaya baslado korkuyodu onuda bizden isteyip aliyo kendi hala alamiyo sizim skntimizda uyurken surekli opuyo uyandiriyo bisey diyemiyorum kiskanmasin diye coj hassas bi surecdeyiz aslinda sadece ablasi uyansin opersin sen yine mi optun karsesini diye sakayla soyluyorum ciddi degil asla buda aklinizda olsun . Allah korusun insan korkuyo cok kucukler daha duser biyerine bisey olur amannn doktora falan gittiginizde doktora deseniz o dese ablasi kucagina alma bebek biraz hasta gibisinden falan etkili olur belki

Beninde 13 yasinda oglum buyuk oldugu icin bunlari onla konusabiliyorum krndide birsey olur gibisinden almiyodu kucukken yeni dogdugunda simdi aliyo bakiyo amacok opuyoya opme hastalik kapar hasta olur tukuruk salya iyi deyul cildine fln diyorum bildugu halde tutamiyo kendini esimde oyle hele o asiri opuyo bunla ilgili. Surekli encok esim bnden azar isitiyo o daha ck yoruyo

Bir abimiz 9 bir abimiz 8 yaşında bebeğim 3 aylık daha yeni yeni aliyorlar oda ben veriyorum izinsiz almıyorlar onlara daha çok küçük olduğunu anlatıyorum onlarda anlıyor zaten

6 bçuk ysşında abisi, katdeşide 7 bçuj aylık kucağın alıyordu ben yanındayken al oğlum ben yokken alma ayağın takılır çocuğun üstüne düşersn die olucakları anlattım artık ben varken alıyor