Acil bakar mısınız mama sandalyesi

E bebekteyim mama sandalyesi önerisi alabilir miyim

Marka olarak bilmem ama bana doktor ayaklarını koyabileceği bir yer olması gerek demişti

Biz bunu kullanıyoruz memnunum sadece birazcık ağır. Tabi ben bu fiyata almadım daha uygundu aldığım zaman.

Mama sandalyesinde basma yeri olması lazımmış bebeğin ayağı sallandıkça aşil tendonu kısalmaya başlıyormuş ve bebek parmak ucunda yürümeye başlıyormuş. O yüzden en önemli kısım bebeğinin ayağını koyacağı yer olsun o şekilde tercih edebilirsn

Bende bu mama sandalyesini almıştım ama henüz kullanmaya başlamadık, aradığım tüm özellikler vardı sizde bakabilirsiniz eğer almadıysanız tabi

Bende bunu alcam

Kararsız kalıp alamadım :crazy_face: iyice bakınayım bir teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Ben kullanıyorum tavsiye ederim

Biz ikeadan antilop mama sandalyesi alıp Trendyoldan da ayak desteği aldık. Şimdilik memnunum tavsiye ederim. Minderini çok kirlettiği için civilden e bebekten aldım kirlendikçe yenisini temizini takıyorum.

Bende aramaktayım burda bekliyim

Bunu trendyolda görmüştüm bende bunu düşünüyorum bi yandan da Ikea antilop da olabilir bilemedim

Onların ayak koyma yeri yok çocuğun bacakları aşağı doğru sarkıyor ve ayakları bana güven vermiyor o mama sandalyelerinin benim tercihim bundan yana :smiling_face_with_three_hearts:

Bende antilop aldım, cogu kisi baska mama sandalyelerinden antilopa dondugunu belirtmiş. Hafif, kullanışlı ve yeterli oldugunu söylüyorlar. Ayak destegini de ayrica alabiliyorsun. Fiyat performans ürünü bence.

Ben tako mama sandalyesi diy3 geçen basit olan bir model aldım. Cok uzun süreler oturmayacagi için illede ayak koyacagi yer olsun diye aramadım. Kemeri cok kullanışlı değil sadece. Onun dışında ayaklari sağlam ve temizlemesi kolay.
Bebesi markasını aldım ama ebebbek baby Plus olarak da var

Kızlar bundan memnundum ama dün bebeğim üstündeyken bir an da ayağı kırıldı ve yere düştü allahtan bebeğime bisey olmadı. O yüzden bunu tavsiye etmiyorum artık. Aman dikkatli olun sizinde başınıza gelmesin. Aklım çıktı valla.

Çok geçmiş olsun canım benim ya

Sağol canim

Geçmiş olsun inşallah şuan daha iyidir. Mama sandalyesinin bu modelindenmi kaynaklı öyle oldu

Teşekkür ederim iyi şükür bir sey olmadı. Bilmiyorum neden böyle oldu bu tarz baska marka mama sandalyelerinden memnun olanlar var ama.

Merhaba, bende bu sandalyeyi aldım size bir sorum olacaktı sandelyenin içindeki minder makinede yıkanabiliyor mu acaba? Talimatına baktım bu konuda bir bilgi yok