E bebekteyim mama sandalyesi önerisi alabilir miyim
Marka olarak bilmem ama bana doktor ayaklarını koyabileceği bir yer olması gerek demişti
Mama sandalyesinde basma yeri olması lazımmış bebeğin ayağı sallandıkça aşil tendonu kısalmaya başlıyormuş ve bebek parmak ucunda yürümeye başlıyormuş. O yüzden en önemli kısım bebeğinin ayağını koyacağı yer olsun o şekilde tercih edebilirsn
Kararsız kalıp alamadım
iyice bakınayım bir teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Ben kullanıyorum tavsiye ederim
Biz ikeadan antilop mama sandalyesi alıp Trendyoldan da ayak desteği aldık. Şimdilik memnunum tavsiye ederim. Minderini çok kirlettiği için civilden e bebekten aldım kirlendikçe yenisini temizini takıyorum.
Bende aramaktayım burda bekliyim
Bunu trendyolda görmüştüm bende bunu düşünüyorum bi yandan da Ikea antilop da olabilir bilemedim
Onların ayak koyma yeri yok çocuğun bacakları aşağı doğru sarkıyor ve ayakları bana güven vermiyor o mama sandalyelerinin benim tercihim bundan yana ![]()
Bende antilop aldım, cogu kisi baska mama sandalyelerinden antilopa dondugunu belirtmiş. Hafif, kullanışlı ve yeterli oldugunu söylüyorlar. Ayak destegini de ayrica alabiliyorsun. Fiyat performans ürünü bence.
Kızlar bundan memnundum ama dün bebeğim üstündeyken bir an da ayağı kırıldı ve yere düştü allahtan bebeğime bisey olmadı. O yüzden bunu tavsiye etmiyorum artık. Aman dikkatli olun sizinde başınıza gelmesin. Aklım çıktı valla.
Çok geçmiş olsun canım benim ya
Sağol canim
Geçmiş olsun inşallah şuan daha iyidir. Mama sandalyesinin bu modelindenmi kaynaklı öyle oldu
Teşekkür ederim iyi şükür bir sey olmadı. Bilmiyorum neden böyle oldu bu tarz baska marka mama sandalyelerinden memnun olanlar var ama.
Merhaba, bende bu sandalyeyi aldım size bir sorum olacaktı sandelyenin içindeki minder makinede yıkanabiliyor mu acaba? Talimatına baktım bu konuda bir bilgi yok