Acil bakar mısınız?

Merhabalar, 22 Kasımda dogum yaptim 3 aylik olucak yarin cocugum. Benim hâlâ kanamam oluyor. 40 ımdan sonra 1 hafta adet olur gibiydi abdest aldim ondan beri 2 3 gune bi kanamam oluyor 2 gun suruyor sonra yine basliyoe bana normal gelmedi birde ilk dogumum oldugu icin bilemiyorum. Internete baktim en fazla 6 hafta kanama olur devam ederse doktora basvurun yaziyor. Ayni durumu yasayip doktora giden varmi acaba ? Bu durum normal mi yoksa gitmem gerekiyor mu ?

Bende 15 kasımda doğum yaptım aramızda çok az var ama benim 40 olduğunda bitmişti kanamam kontrollerimde doktorum sürekli kan miktarını soruyordu bence bir gidin muayene olun normal dersede içiniz rahat eder

Allah bagislasin, anladim gidecegim en kisa surede inşallah

Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün bebişin ama senin durum normal değil bence, doktora gorunmelisin

Evet, bugun saglik ocağındaki doktoruma danistim. Normal dogumda parca gelme ihtimali var, sezeryanda da 4 aya kadar olabiliyor biraz takip edin ayni devam ederse kadin doguma gozukun dedi. Cok sagolun sizin bebeginizde insallah​:smiling_face_with_three_hearts: