Acil bakar mısınız

Bu ney neden oluyor söyleyin bilen var mı kızım doğduğundan beri bununla uğraşıyoruz temre dediler duasını okutuyorum dün tamamen geçti şimdi kalktım yine aynı olmuş doktor hamazing krem vermisti o da geçirdi akşam sadece sürmedim yine bu hale geldi başına gelen var mı yardımcı olun lütfen

Egzama yada alerji. Kaç aylık bebeğiniz?
Bebim kızımın da süt alerjisi vardı böyle döküntüler döküyordu alerjen maddeyi tespit edip olayı çözdük ama atopik egzamalı cildi olduğu için ara ara nüksediyordu ondada bol bol duru su ile yıkayıp nemledirerek çözümü buldum

Atopik dermatit ya da egzama. Şampuanı değiştirip, losyon ve krem kullanmanız lazım. Bir bakarsınız geçmiş , 2 saat sonra bakarsınız tüm yüzü kıpkırmizı. Şampuan, krem değiştirmeden geçmiyor. Tüm bunlara rağmen geçmezse ilaç tedavisi uyguluyor doktorlar ama geçer büyük ihtimalle.

1 ay 1 haftalık

Hepsini yaptım ilaç tedavisi de uyguluyoruz dün tamamen geçmişti sabah kalktım yine aynı olmuştu

Zaten bir süre öyle oluyor. Kullanmaya devam edin iyi gelen ürünleri. Eğer eklem bölgeleri, karın ve sıratta da olursa doktor bu defa kortizollü ilaç verir.

Tabi alerjik bir durum olma ihtimali de var.