Acil bakar mısınız

Hayırlı akşamlar cnm doktora gittim mi merak ettim bebişi

Evet gittim canım göbek fıtığı var dedi ama geçer dedi 1 yaşına kadar inşallah dedi baskı uygulama dedi aşırı derecede şişip morarırsa hastaneye gel dedi

1 Beğeni

Yaa onunla geçmiş olsun cnm şükür geciciymiş hemen geçer inşallah :palms_up_together::heart_exclamation:

İnşallah canım şu kandilin yüzü suyu hürmetine geçer inşallah :palms_up_together: senin bebişte göbeğinde sorun vardı galiba düzeldi mi birazcık

1 Beğeni

Amin inşallah rabbim tez zamanda şifa versin bebişimize hemen duzelsin :palms_up_together: evet canım baya çektik 28gunluk olduk çok küçük bir açıklık kaldı yavaş yavaş kapanıyor çok şükür

1 Beğeni

Oyy kuzum ya inşallah hemen geçer ya :palms_up_together::palms_up_together: rabbim Bebişine şifa versin canım şu mübarek kandilin hürmetine inşallah rabbim bütün çocuklarımızı korusun :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Amin cnm Allah razı olsun cümlemizin inşallah :heart_exclamation::palms_up_together::kiss_mark:

1 Beğeni

Benim bebeğim göbeğide öyleydi iki defa yaktılarda yinede kanıyodu son çare k vitamini yapıldı ertesi gün tamamen iğleşti

1 Beğeni

Yaa buna yapmadilar nedense 2kere gittik yaktı hatta kanını da aldı eğer kanda birşey çıkarsa tekrar yatiş yapariz size dedi k vitamini bidaha kan vardi onlar iyi çıktı dedi kanarsa tekrar getir dedi kasabamizdaki hemşirede sizin dediğiniz iğneyi söyledi neden vurmadilar onu vursalar hemen geçer dedi neden yapmadılar anlamadım…günlük hafif kanama oluyor kabuklaniyor o kalkınca göbeği küçülüyor çok az biseyi kaldı çok çektik ama bunada şükürler olsun beterin beteri var sizde hastanede yattinizmi

Sürekli üzerini steril bi bezle kapatın o zaman çünkü çok çabuk enfeksiyon kapabilir

1 Beğeni

Doktor kesinlikle kapatmayın dedi hava alicakmis bişey yapma dedi sürekli üstünü değiştiriyorum

Hımm bizimki de kapat beziyle temas etmesin demişti

1 Beğeni

Ya hepsi farklı söylüyor nedense bizimki sürekli ikindigi için birde dediğin gibi bez ister istemez değiyor o yüzden kanadı hep kapatma hava alsın nemli kalmayacak kuruyacak dedi bende bezini bükerek aşağıdan yapıyorum …ya kaynanamda ben enfeksiyon kaptirmisim öyle söylemiş bakamamişim çocuğa ben çocuğumun derdine yanarken oda böyle söylemiş yüzüme dese ah