Göbek sorununu hala cekiyoruz 24gun oldu göbeğimiz kapanmadı seninkide bir değişik duruyor cabim inşallah kötü birşey çıkmaz ama hastanede bu şekilde ise oradakiler bişey demediyse demekki sorun yoktur genelde doktor büyüdükçe o çıkıntılar felan kömülür diyorlar
Yok valla hastanede bişey demediler bi sorun da yok şuan bebeğimde ama böyle oluncada insan bi merak ediyor ya endişeleniyorsun ister istemez
Tabiki anlıyorum sizi bende aynı şeyleri yaşıyorum inslalah düzelir ve önemli bir şey değildir hastanede iken sorsaydiniz keşke bizde hastanede yattık yanımdaki bebeginde göbeği çok dişina çikikti dikine idi doktora sordu büyüdükçe icine geçer fazla kalmaz demişti ..bizimkide sürekli kanıyor ve bir türlü birleşemedi kapanmadi çok şükür tam kapanmadı ama birazda olsa küçüldü dört gözle kapanmasıni bekliyorum banyo bile yaptiramadim kuzumu siliyorum hep
Bu sene hep göbekle ilgili sorunları oluyor bebişlerimizin acaba ebeler birşeyi yanlismi yapiyorlar göbeğine mandal takarken felan
Çok geçmiş olsun inşallah düzelir göbüşü ya![]()
ben aslında soracaktım hastanede hani bi sorun olsa doktorda hemşirelerde bilgi verirdi diye düşündüm sormadım işte bugünde iyice aklıma takıldı açıkçası hastaneden bi hemşirenin numarasını almıştım ona sordum doktor gördü en son kontrolünde bişey olmaz geçer demiş bi sorun görmedi dedi ama yinede pazartesi sorun kontrole geldiğinizde dedi pazartesi de kontrolümüz var kesinlikle sorucam işte aklıma çok takılıyor![]()
Ya inanın bilmiyorum birde bizimki 1 aydır orda ne olduğunu anlamadım dediğin gibi mandalı takarken mi yada göbek bağı düştükten sonra bezlerken mi dikkat etmediler anlamıyorum inşallah kötü bişey çıkmaz sonradan
Göbek fıtıgı olmuş bebeğiniz doktora götürün çocuk cerrahisi görsün
Çocuk doktorumuz var zaten kontrolünü yapan çocuk doktoru 1 aydır doktorla hep iletişim halindeyiz bi sorun görmemiş doktoru ama ben yine sorucam
Kendiliğinden çogu bebekte geçiyor göbek fıtığı ama bence yine çocuk cerrahına gösterseniz iyi olur çok şişmiş çok ağlayan bir bebekmi bebeğiniz genelde ağlayan bebeklerde daha sık görülüyor geçmiş olsun canım
Mrb ilk çocuğum pramatureydi böyle bi süre şiş kaldı doktora götürdüm bı kaç sefer cerrah doktoru geçer kilo aldıkça dedi bide başka doktora götürdüm çocuk doktoruydu yaşını almış bı doktordu oda yara bandı ile çapraz bı şekilde bantla arada aç kontorol et içine gidip gitmiyormi diye dedi öyle yapınca daha çabuk iyileşti şimdi ki oğlumda normal zamanında doğdu ondada vardı üç ay falan geçemedi bende önceki doktorun dediğini uyguladım arada bantladim capraz şekilde kontrol ederek içine hafif iterek bi hafta yaptım zamanla küçülerek oda geçti her bez bağladığını da baktım sertlik olursa içine gitmese sıkıntı genelde bebek kilo aldıkça geçer diyorlar en geç iki yaşa kadar geçer deniyor geçmezse ameliyat ama zaman alıyor ben bantla yapınca gecti
İkinmakdan oluyor benim oğlumun dogudugunda 20 günden sonra gaz sancilari başladıkça bebek ikindikca fırladı göbek bı üç ay bekledim doktora da sordum tabi zamanla geçer dedi ben diğer kızımda bı doktor bana bantla yara bandıyla demişti onu oglumada yaptım gecti
Evet benimde oğlumdada olmuştu bende yara bandı yapıştırdım göbeği açıldı kanıyordu birdaha takmadım yara bandı kendi kendine geçti şükür
Yok canım öyle çok ağlamıyor çok şükür
Hımm anladım bende internette okudum içine ittirmek gerekiyormuş ama yinede bi doktora sorup yaparım yap derse
Bizde kanama yok çok şükür sadece şişlik var
Yok ben iyileşti öyle yaptim çocuk üç aylıkken başladım bir hafta yaptim bı sure sonra düzeldi ama bant faydasını gördüm kızımda baya büyüktü çocuk yaptım oda bantla düzeldi
Aynen bı sorun bakalim
Korkutmak istemem ama hava alacak delik bile kalmamis seni boyle nasil gondermisler hic te normal durmuyolar.hava almazsa iltihap kapar.sen kisa zamanda git doktora.yapistirma hava almazsa iste ozaman da iltihap alir sana arastirmasi gereken gobek kirigi varmi yokmu.ilere yaslarda ameliyat olabilir.
Yarın sorucam doktoruna inşallah bişeyi yoktur