Acil bakın nolur ya?

Kızlar bebeğim 3 ay 2 günlük şu son 4 günüdür aşırı gaz sorunu yaşiyoruz azalması gerekirken tavan yapmış durumda yediklerime dikkat ediyorum gaz çıkarsak da yine gaz için ağlıyor bidaha çıkarıyoruz gaz bombası resmen bu zamana kadar uyku düzenimiz vardı gece sabaha kadar uyurdu 5 veya 6 saat geceleri oda bozıldu 4 günüdür ne oluyor ne zaman düzelir bu?

Benim bebeğim 1yasina girdi ama bizimde dediğiniz dönemler aşırı gazlı geçti bende yediklerime dikkat ettim ne kadar ettim oda tartışılır aslnda ama yani çocuk artık gazdan aglyodu bizde acile giderdik her defasında doktor bağırsakları hep dolu derdi lavma yapardık tuvaletini yaparken gazinda cikarms olurdu öyle rahatlardi. Sizdede fazla beraber kaka yapamama sorunu var mı?

Gazdan çok çektik bizde 4.5 aydan sonra büyük oranda rahatladık ama asıl 6.aydan sonra tam anlamıyla kendi yapabilmeyi öğrendi. Benim bebeğim yaz bebesiydi ve kundakta yapamamıştık bu sebepten sonrasında araştırmalar yapmıştım çokça yaz olmasına rağmen kundak yaptım hep ve kundağı açtıktan sonra bacaklarından tutup karnına hafif bastırmıştım hep inanın arla arkaya 25-30 tane attığını bilirim o kadar yani bende aklınıza gelen bütün yolları damlaları denedim ama en etkili bu kundak yöntemi sonrası bastırma oldu sonrasında da karnına hafif masaj çok iyi geliyordu başlarda kındağa sıkıntı yapıyorlar ama sonrasında alışıyor

8aya gireceğiz 13gunlukken başladı hala devam ediyor hala baklahilleri ve gazli içecekleri içip yemiyorum asitli meyveleride o kadar zorki Allah yardımcımız olsun

Canım selam benimde aynıydı 2 aylık bebeğim bu kadar gaz nasıl üretiyordu anlamıyodum sonra yediğim içtiğim her şeyi ebeye yazdım ve çikolata ile rezene çayını bıraktırdı bana inanır mısn bıçak gibi kesildi bebeğimin gazı :pleading_face: olanı da kendi çıkarıyor artık. Herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama kafein süte geçtiği için bebekte gaz ve huzursuzluk yapıyormuş. Kahvemide kafeinsiz içiyorum artık. Sende dene istersen bi bunları :pleading_face:

Allah kolaylık versin :folded_hands:t2:

Ya kahve içen biri değilim ama dediğin gibi çikolata yiyorum onu birakirim bir ara bırakmıştım ama sanki azalmadı gibi idi yinede tekrar denerim inşallah kesilir teşekkür ediyorum​:smiling_face_with_three_hearts:

Rica ederim umarım şifa olur bebeğine :face_holding_back_tears::cherry_blossom:

Amin inşallah :face_holding_back_tears::palms_up_together::tulip: