Kızlar bir bakar mısınız doktora gittim adetim 5 gün gecikti doktor baktı yakında olursun dedi ben ilk gün adet kanaman çok oluyor diye gittim oda bana yakında olursun dedi ama degerim yüksek başına böyle bir şey gelem var mı
Canım değere göre gebesin doktor nasıl adet olursun demişki
Betaya göre hamilesin, doktor neye göre adet olursun dedi
Bilmiyorum ki bende sevinerek eve geldim zaten adet agrısı gibi ağrım var ama olamadım
Sonucu gördükten sonra mı size adet olursunuz dedi yoksa görmedi mi sonucu bide muayene ederken belki kese geç oluşabilir ondanda görmemiş olabilir ama yine de size tam olarak ne dedi ne için dedi bilemem yani beta bildiğin sen hamilesin diyor![]()
Sonuç görmeden dedi benim ilk bebeğime gebeyken kist vardı oda kist kalmamış gayettrmiz dedi ilk adet ne zaman oldun dedi doğumdan sonra dedim 2. Ayda oldum bana öğleden sonra gel dedi yada yarın nenem gelemem diyince 10 gün içinde gel dedi
Sonuç görmeden yorum yapmış eğer gidebiliyorsan git uzak değilse yada sağlık ocağı varsa yakında oraya da gidebilirsin canım çünkü sonucun yüksek gitmeni öneririm
Hamilesin canım ya hayırlı olsun diyelim ![]()
Canım kadın doğum uzmanı arkadaşım sordum cevabı
4-6 haftalık gebe Kese bu haftalarda görünmez zaten o yüzden doktoru bilememiş olabilir 1,5 hafta sonra tekrar gitsin yada şöyle söyliyim 10 haftalıkken de gidebilir eğer bekleyebilirse folikasit kullanmaya başlayabilir doktor Görememiş demekki ama gebelik görünüyor net bir şekilde btasında çıkmış açık açık ama bu sağlıklı bir gebelikte olabilir kimyasalda olabilir
Anladım teşekkür ederim şok içindeyim ama Allah bilir bayram sonu tekrar gideceğim orda kalp atışı vs olur mu bilmiyorum benim için çok erken oldu ama rabbim aratmasın kimseye …
Öyle canım erken lik konusunda ben isteyerek hamile kaldım 4.ayimda ama öyle bir nasibiyle geldiki eşim çok erken falan diyordu şimdi iyi ki diyor hayırlısı böyleymiş demek ki 6-7 haftalarda dinleyen doktor var ama beklenen daha iyi mesela ben 6haftalikken ilk ultrason gittiğimde normal USG ile görünmedi sadece kese var dendi aynı gün vajinal USG ile bakıldığında görüldü bebek ve 12.haftada dinlemistim kalk atışını
Cevapları okudum da 2.gebeligin sanırım ilk bebeğin kaç yaşında
4 aylık ![]()
![]()
![]()