Acil! Kulak ağrısı

Arkadaslar bebegimin kulagi cok agriyor doktordan getirdigimizden beri durmadan agliyor saatlerdir susturamiyoruz uyumuyor da. Dunden beri mizmizlaniyordu zaten ama doktor kulagina bastirinca aglamaya basladi sonrasinda hic susmadi ilac yazdi damlattik kulagina henuz faydasini goremiyoruz 1 kere damlattik

Antibiyotik şurup vermedimi geçen hafta bizde bu şikayet yüzünden gittik şurup başladi doktor hemde yüksek doz yazıyorum dedi yoksa geçmezmiş damlaninda hiç bir faydası yok dedi bebekler üzerinde evde varsa calpol içirebilirsiniz ağrisini keser

Kulak icin damlayi doktuk ama eczane yoktu o saatte o yuzden şurubu alamadik. Biseptol diye şuruo yazmış kulak icin damlanın ismi de Sepro-L Türkiye’de degiliz Azerbaycan’da yaşıyoruz biz bu arada o yuzden ilaç isimleri farkli olabilir

Ve bagirsaklarini da üşütmüş dedi şurup hangisi için bilemedim ama iltihap bakteri vs hastaliklari yaziyor internette

Anladım şuruba başlayin geçer Allah’ın izniyle korkmayın düzenli kullanın banyo yaptırırken kulağina su kaçmasin geçer gider ağri kesici şurupda illaki yazmiştirdir prospektüsüne bakıp verin geçmiş olsun