Bebegim anakucagindayken düştü bas asagi düştü ne yapacağımı bilmiym biraz ağladı şişlik kanama felan yok ama cok korktum halada elim ayağım tutmuyor babası iste onu da arayıp telas etmesini istemym
Çok Geçmiş olsun inşallah bişey yoktur bebeğiniz nasıl şuan farklı bı durum oldumu… ana kucağı dediğiniz pusetmi
Öncelikle geçmiş olsun. Bebeğin kaç aylık ? Hareketlerinde bir tuhaflık, kusma, kanama tarzı birsey yoksa telaş yapma. 2-4 saat kadar uyutma, takip et
9 aylik bebegim
Hareketli cok fazla bebegim şuan durumu iyi ama ben çok korkuyorum ve uyku geliyor korkuyorum uyutmaya kucagimda 5 dk durdu sonra eski hareketliliği devam
Bizimkide biraz önce koltukdan düştü bacım herhangibir huzursuzluğu yoksa Allah’ın izniyle bir şey olmamıştır
Korkman normal ama bi sorun görünmüyorsa telaş yapma. Bunlar maalesef oluyor. Düşe kalka büyüyorlar. Benimki de yataktan düşmüştü bende o zaman çok korkmuştum şükür bsey olmadı.
Canm gecmiş olsun smdi iydr insallah ama bu durumlarda tedbir olarak hastanye götürmen iyi olur bence artık ana kucağını kullanma bnmde bebegim hareketlnmeye basladı artk kullanmayı düşünmüyorum bence güvenilir değil
Iyi cok şükür mesaja cevap verdiğiniz içinde teşekkürler
Rica ederim geçmiş olsun