Acil ne yapcam 😱

Çok sevindim cnm aman olmasın ya inşallah bircemizdende gider :palms_up_together::heart:

Hemen ilac al habibe sirke bitn yunurtasi canm hemen ilac al bide taraginu al hergun tara bide lavanta yagi spreyi war ondan al kullan ona gelmiyormus

Kendi sacinada baktir canim nolur nolmaz newresimleri herseyi 60 drce yikada biliyosun bizdede oldu yeni yeni atlattik ona rgmen gene hrgun bktiriyorum insanin piskolojisi bozuluyo

Dun bana da geldi gece deli oldum valla sabah bi tane buldum ..sonra bende duş aldım . Gitti bende kaşıntı.

Kizi da banyo yaptırdım. Dun gece öğrenir öğrenmez. Tarak aldik . Suan hiç birsey kalmadı. Kafası ter temiz oldu .Dun duş amdirdim oyle yatirsim diye mi bilmiyom hasta ateşli

Kizlar hepinize tsk ederim tek tek cvp veremiyorum. Kizim hastalandı. :woman_facepalming:

Ay gecmis olsun

Geçmiş olsun canım

Gecmis olsun canm ortalikda salgin war kizimda oyle bide oksuruk

Ya çok geçmiş olsun cnm rabbim tez zamanda şifa versin kuzuma​:palms_up_together:

Dikkat edin Allah safii ismiyle sifa versin Allahin izniyle iyi olur cok cok geçmiş olsun aman suda cok tutmayın hastalık döneminde iyice kötü olmasın hava soğuk iyi olsun hem bebisler​:tulip::palms_up_together::tulip:

Tsk ederim hepinize ..iyiikj varsınız güzel annler :smiling_face_with_three_hearts::blossom:

Gerçek hayata alamadığım.destegi burada almak mental olarak beni güçlü tutuyor.

Gece hep ateşini takip.ettik .uyumadık nerdeyse .Simdi biraz daha iyi oldu .

Cnm gecmis olsun benim çocuklarım başıma bebekkem değilde okula başladığında da büyük kızıma geldi ondan da bana ve kucuk kızıma gelmisti bı sefer hemen şampuan alıp kullandım sık sık yıkadım geçti bende fazla yoktu cocuklarad hemen çoğaldı temizlikle alakası yok bı yerden geliyor bidahada olmadı gebelde dışardan gelen çocuk çoktu o sıralar okula yabancı hoca uyarmıştı ama geldi utanilaack bişey değil insanı senin kızın küçük saçlarını kestir şampuan zarar verebilir

Ya bence de bir yerden geldi çünkü tariyorum. Hic birsey çıkmıyor . tertemiz oldu kafası. Sirke de 5 alti birsey var ama onları da o uyurken alirim .

İyi öyleyse cnm azsa temizlenir dikaktbet hemen çoğalıyor fark etmişsin hemen allahtan