Acil yardım bebeğim aşırı huysuz

Emzirince mutlaka üst gazini cikarin
Eğer uymamışsa emince alt gazini da cikarmaya calisin bisiklet hareketi yaptirin hafiften bacaklarini karnina bükün

Gaz çıkarma konusunda sıkıntı yok yapıyorum ama hiç bitmiyor 2 kez üst gaz çıkarıyor mesela alttaki gazı sayamıyorum bile o kadar çok ve yüksek sesli büyük insanlar gibi yine de devam ediyor çıkarmaya hâlâ da var demek ki bu kadar ağladığına göre

1 Beğeni

Çıkarabiliyorsa cok şükür geçecek inşeAllah
Hayirli geceler :rose:

2 ayligiz bizde atak haftasındayız inan surekli agliyoe uyku diye birsey yok sabaha kadar kucakta

Tam olarak ne kadarlık bebiş?

2 aylık canım

MaşaAllah

1 Beğeni

Atak haftası ve gaz problemi de olabilir ağlarken bacaklarını karnına çekip nefesi kesiliyorsa gaz sancısı bir gaz damlası alabilirsiniz aile hekiminizden bu süreçte bol bol emsirip ten teması kurmaya özen gösterin sabırlı olun sizin siniriniz stresiniz bebeği çok etkiliyor bunun bir süreç olduğunu geçeceğini kendinize hatırlatın inşallah çabucak atlatırsınız

1 Beğeni

İnşallah teşekkür ederim yazdıklarınız için gaz damlası kullanıyoruz ancak pek fayda etmiyor sanırım

Ne kullanıyorsunuz

Nurse diye bir gaz damlası

Doktoruna sor canım bıze maflor ıyı geldı halada devam edıyoruz uc aylık olucak bebegım suan bıle gazdan yavrum uykusundan uyanıyo nası bı gazmıs bu yavrular neler cekıyo kendımı harab eder oldm ınsallah bıran once bıter onların canları yanmasın allahım el şafi adıyla şifa versın yavrularımızın agrılarına​:palms_up_together:

Doktora danıştım hiç birinden mucize bekleme kafana göre al bir tane demişti bende onu aldım ayy amin ya inşallah bende çok üzülüyorum bazen o kadar zorlanıyor ki yapmak için içim acıyor :smiling_face_with_tear::palms_up_together:

İşte maflor kolay kaka yaptırıyo ve duzene sokuyo sabahları 6 damla verıyorm bebekler ıcın olanını alıcaksn alırsan bıde cocuklar ıcın olanı var eczaneye ztn bebekler ıcın dersen verırde canım

Almadan oncede mafloru doktoruna sor yinede ne olur ne olmaz bebek olunca korkuyo ınsan

Teşekkür ederim canım gidince mutlaka soracam